Kreditkonsulent til leasingvirksomhed i vækst

Scroll

Red arrow down

Er du skarp på kreditgivning til privat- og erhvervskunder, og brænder du for at yde kompetent kreditrådgivning og sparring?

Hos Krone Kapital søger vi nu en erfaren og handlekraftig kreditkonsulent til en nyoprettet stilling, der har mod på at forme kreditgivningen i vores forretning fremadrettet. I Krone Kapital har vi en løsningsorienteret tilgang til leasing, og vi er på udkig efter en ny kollega, der kan hjælpe os med at fortsætte vores vækst og udvikling.

Kreditområdet i Krone Kapital er under forandring og du bliver en del af et nyt team med en bred berøringsflade i organisationen, der primært befinder sig på hovedkontoret i Nykøbing Mors.

Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Nykøbing Mors eller på vores nye lokation i Aarhus.

Du bliver en del af et fagligt og humørfyldt fællesskab og kommer til at spille en aktiv rolle i at sikre en stærk kreditkultur i Krone Kapital.

Hvem er du?

  • Du trives med at arbejde selvstændigt og er handlekraftig
  • Du tager ansvar og er kvalitetsbevidst
  • Du arbejder struktureret, analytisk og er løsningsorienteret
  • Du er god til at prioritere dine opgaver, holder fokus og overblik i en travl arbejdsdag
  • Du er imødekommende, en holdspiller med positiv attitude og godt humør
  • Du kommunikerer præcist og værdsætter at sparre med dine kollegaer om sund fornuft og god praksis

Hvad er dine faglige kvalifikationer?

  • Du har solid erfaring med kreditgivning og -rådgivning i et pengeinstitut – gerne som erhvervsrådgiver eller kreditkonsulent
  • Du har indgående kendskab til gældende lovgivning og regulering, der omfatter kreditvurdering af privat- og erhvervskunder
  • Særligt kendskab til analyse og kreditvurdering af personligt drevne, små og mellemstore virksomheder er en væsentlig fordel
  • Du har relevant uddannelse fra den finansielle sektor eller videregående økonomisk uddannelse
  • Du kan det gode kredithåndværk og har kendskab til leasingkoncepter

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

  • Varetage kreditbehandling og kreditbevilling af leasingengagementer til private, virksomheder og via samarbejdspartnere
  • Yde kreditrådgivning og sparring med vores leasingkonsulenter
  • Udarbejde kreditindstillinger og beslutningsoplæg til direktion eller bestyrelse
  • Medvirke til at fastholde høj kvalitet i kreditgivningen og sikre efterlevelse af kreditpolitik, forretningsgange mv.

Hvad tilbyder vi?

  • En rolle i vores kreditafdeling, hvor to dage aldrig er ens, og hvor vi sætter en ære i at løse opgaverne med et smil
  • En fleksibel arbejdsplads med høj arbejdsglæde, attraktive personalegoder og mulighed for hjemmearbejde
  • En mulighed for at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dit bidrag til kreditområdet vil spille en central rolle

Hos Krone Kapital dyrker vi en kultur med høj arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, fordi vi mener, at en glad medarbejder er den rigtige medarbejder.

Allan, Adm. direktør

Løn og ansættelsesforhold?

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer ugentligt, med ansættelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår aftales ud fra din erfaring og kvalifikationer.

Interesseret?

Er du klar til at tage udfordringen op? Besøg vores hjemmeside på kronekapital.dk for at lære mere om os, og send din ansøgning samt CV via knappen "Ansøg" på denne side. Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kreditchef Henrik Urban Munck på 96 70 34 32/hum@kronekapital.dk. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning senest 30. april 2024. Vi tillader os at stoppe processen, når den rette kandidat er fundet.

Vi er drevet af den gode relation
Christina sidder smilende ved PC Christina sidder smilende ved PC

Krone Kapital blev stiftet i 2000 og er ejet af Sparekassen Thy og Sparekassen Kronjylland. Vi er i dag et veletableret leasingselskab i vækst, som huser over 60 medarbejdere. Hos Krone Kapital er relationen vigtig, og vi tror på, at et godt forhold til vores kunder er nøglen til en god forretning.

Citationstegn

Jeg synes, det er utroligt, hvor godt mere end 60 forskellige individer kan have det sammen. Der er plads til både karriere og familieliv.

– Ras
Ras
Medarbejder siddende ved sit bord foran PC skærmen

Flad organisation med korte kommandoveje

Som medarbejder hos os vil du opdage, at vi er et hus, der rykker hurtigt fra tanke til handling. Her er en høj grad af frihed under ansvar, og gode idéer er noget, der bliver påskønnet og taget med videre. Vi har fokus på at sikre en kultur, hvor vores medarbejdere kan komme med det, de har på hjertet.

Hos Krone Kapital bliver du en del af en virksomhed med et godt sammenhold, hvor vi sparrer med hinanden på tværs af teams og kender værdien af at løfte i flok.

Vores fundament bygger på værdierne Arbejdsglæde, Ordentlighed og Løsningsorienteret, som er afgørende for os både i vores interaktion med kunder og kollegaer.

værdier
Smilende mand med briller

Plads til udvikling

Vi har medarbejdere med både junior- og seniorerfaring. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med forskellige specialer og med fokus på, at vores arbejde skal være både sjovt og udfordrende. Vi har dejligt travlt, men vælger alligevel at investere i vores medarbejdere gennem faglige kurser, personlig udvikling og andet. Har du som medarbejder evner, kompetencer eller interesse for noget særligt, så forsøger vi også at tænke det ind i dine arbejdsopgaver.

Kolleger til padelarrangement

Fokus på det sociale

Vi er gode til at lære hinanden at kende på tværs af vores afdelinger og teams. Når nye medarbejdere starter, sørger vi for at de kommer godt omkring vores organisation, og forstår arbejdsopgaverne i de forskellige teams. Vi holder også flere arrangementer hvert år, hvor vi sammen kan puste ud og lære hinanden at kende på nye måder.

Citationstegn

Ledelsen har tillid til vores selvstændige beslutninger, og der er ikke ”skæld ud”, hvis vi fejler. Og der er løbende tiltag for at gøre vores hverdag bedre.

– Inge Marie
Inge Marie