Ønsker du at blive en del af CBRE GWS, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat at udvikle og drifte vores kundes ejendomme, så er dette job måske noget for dig.

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig og alsidig Maintenance Technician, der dagligt skal varetage de daglige drift og vedligeholdelsesopgaver.

Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar, når det kræves, og håndtere forandringer, som de opstår.

Du vil komme til at arbejde i et lille team, hvor alle er meget selvstændige, men hvor man samtidig benytter sig af hinandens kompetencer samt viden til at sikre optimale løsninger og service.

Dine primære arbejdsopgaver i rollen som FM Handyman vil blandt andet bestå af:

  • Faste drifte og vedligeholdelsesrutiner.
  • Mindre omrokeringer og flytninger.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Hvem er du:

  • Har en relevant baggrund, men ingen uddannelseskrav.
  • Erfaring og forståelse for Facility Management er en fordel.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret.
  • Trives med alsidige arbejdsopgaver.
  • Ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

  • En alsidig stilling i en global virksomhed i vækst.
  • Gode karrieremuligheder – også globalt.
  • Stor fokus på faglighed og udvikling
  • En aktiv og social personaleforening.
  • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring.

Arbejdstid: 37 timer ugentligt.

Arbejdssted: Aarhus Havn.

Tiltrædelse: Snarest.

Bliv vores nye medarbejder:

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der løbende indkaldes til samtale. Ansøgningsfrist er den 30. april 2024. Stillingen kan være besat, før ansøgningsfristens udløb.

Bemærk at når du ansøger, kan du kun uploade to dokumenter (CV og Ansøgning). Der er specifikke krav til størrelsen på dokumentet. Derfor anbefaler vi, at du uploader dokumenterne som pdf. Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Technical Supervisor Martin Greve Hørning på tlf. 20742336

Se billeder
Ansat hos CBRE

Hos CBRE ønsker vi at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har faglig indsigt og interesse i at arbejde med erhvervsejendomsrådgivning i en stor international organisation.

Læs mere

Firmapolitik

CBRE Group Inc. opererer overalt i verden efter et enslydende regelsæt for etisk adfærd. Vores kunder har krav på at vide, at vores rådgivning altid er uafhængig, samt at den ydes efter saglige og transparente principper.

Læs mere

Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres bedste interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBRE GWS er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 70.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 400 kontorer verden over