Solution Specialist – Network

Herning, Aalborg SØ eller Viby J

Er du passioneret omkring kunderådgivning, Netværk og sikkerhed samt alle de ansvarsområder, der følger med en god netværksinfrastruktur? Brænder du for at skabe enestående kundeoplevelser? Så er stillingen som Solution Specialist indenfor Netværk og sikkerhed ved itm8 måske noget for dig!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for en person, som kan bidrage med en stærk faglighed samt sætte et personligt præg i dialogen med vores kunder. Som Solution Specialist indenfor IT-sikkerhed vil du hjælpe itm8`s kunder med alt fra generel behovsafdækning til strategisk rådgivning og risikostyring for derved at hjælpe virksomhederne med at højne deres netværk og sikkerhedsniveau.

Hvad kan vi tilbyde:

Du vil blive en del af vores Solution Specialist team, der består af specialister inden for forskellige strategiske forretningsområder. Her får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i et internationalt miljø. Med kontorer i Danmark, Sverige, Tjekkiet og Philippinerne er vi et globalt team, der vægter tæt samarbejde og teknisk sparring højt, uanset de geografiske afstande.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med fokus på work-life balance, mulighed for remote arbejde samt gode kollegaer og et stærkt socialt fællesskab.

Hvad vil dine ansvarsområder være?

  • Bidrage til serviceudvikling iht. det samlede itm8 servicekatalog på netværk og sikkerhed
  • Presales-opgaver på netværk og sikkerhed
  • Afholdelse af kundepræsentationer, seminar, webinar og tilsvarende
  • Hjælpe med at udvikle og designe konkrete MSP - løsninger
  • Følge op på best practices og whitepapers for de teknologier vi anvender
  • At være en rollemodel og forkæmper for best practice på netværksområdet
  • Stærke kommunikationsevner og evnen til at informere, inspirere og uddanne tekniske og ikke-tekniske målgrupper

Hvad gør dig til et godt match?

Vi leder efter en kollega, der udover at være en positiv og social holdspiller også har en dybdegående forståelse for netværk og netværkssikkerhed fra en tilsvarende rolle i en anden virksomhed. Vi ser helst, at du har en baggrund indenfor netværksområdet og tidligere har haft en hybrid rolle imellem salg og teknik, og derigennem har en god forståelse for hvad der bidrager til succes på forretningsområdet. Derudover vil det være meget positivt, hvis du har flere relevante certificeringer indenfor netværk, IT-sikkerhed, og generel IT-infrastruktur mv.

Du skal være i stand til at repræsentere vores samlede servicekatalog på netværk og sikkerhedsområdet og derigennem analysere problemstillinger, afdække kundens behov samt præsentere tekniske løsninger på en forståelig måde, som passer til situationen.

Da vi opererer i et internationalt miljø, er det afgørende, at du mestrer både engelsk og dansk i både skrift og tale. Din nysgerrighed og evne til at lære nyt samt din vilje til at være med til at udvikle og forbedre vores Netværk og sikkerhedsservices er altafgørende.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for følgende områder:

  • Kendskab til Cisco, Cisco Meraki og Fortinet´s produkt porteføljer (LAN, WAN, WiFi, VPN, Cloud-netværk i Azure, ZTNA og SSE / SASE)
  • Erfaring med anvendelse af deres partnerportaler og tilhørende værktøjer
  • Kendskab til generel Netværksinfrastruktur & Cloud netværk (Azure)
  • Kendskab til Network & Applikations sikkerhed
  • Kendskab til rammeværktøjer, standarder og direktiver på netværk og sikkerhedsområdet
  • Erfaring med Presales opgaver samt evt. service development processer
  • Erfaring med løsningsdesign, kunderådgivning samt kundepræsentation

Er du vores nye kollega?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Solution & Services, Simon Larsen på sisla@itrelation.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. På forhånd tak.

Læs mere om os her: www.itm8.com

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!