Portræt af Ivar Poulsen, Loading Master hos Kalundborg Refinery
Portræt af Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery Portræt af Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery
Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery, i selskab med kollega
Ikon: lokationspin

Hedehusene

Elektriker til terminal i Hedehusene

Er du træt af stjernekørsel og lunken madpakke i firmabilen? Så bliv en del af holdet på Kalundborg Refinerys terminal i Hedehusene.

Vi tilbyder god løn med pension og sundhedsforsikring gennem PFA, bonusordning, frokostordning og aktiv personaleforening, som arrangerer alt lige fra gokart, vinsmagning til årlige skiture.

Velkommen til teknikerteamet i Hedehusene

På terminalen i Hedehusene arbejder et mindre team, der har ansvaret for at levere olie- og benzinprodukter til servicestationer, industri og det private marked på store dele af Sjælland.

Du vil indgå i teamet af driftsassistenter, som dagligt sørger for driften på terminalen, og med din elektrikerbaggrund har du ansvar for vedligeholdelse, reparation og installation af elektriske systemer og udstyr på vores produktudleveringsterminal. Du er en vigtig medspiller i forhold til at koordinere diverse aktiviteter på terminalen, hvor din og dine kollegaers sikkerhed er i højsædet.

Du er uddannet elektriker og har gerne industrierfaring.

Personlige kompetencer

  • Du har stor fokus på sikkerhed og kvalitet i dine opgaveleverancer
  • Du er ærlig og tillidsfuld
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø

”Vi er et lille hold herinde på terminalen med mange forskellige fagretninger, og vi hjælper alle hinanden i de daglige opgaver, så det er alfa omega for os at få en kollega, som ikke er bange for at få snavsede hænder, da der også vil være mekaniske opgaver, som skal løses.”

- Martin Tingleff, teamleder

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er den 10. juni 2024.

Send din ansøgning samt CV via nedenstående link for at komme i betragtning.

Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Martin Tingleff Teamleder +45 2945 8905.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nysgerrig på din nye arbejdsplads?

Du kan læse mere om os og møde nogle af dine nye kolleger på vores karriereunivers.

Besøg vores karriereunivers
Portræt af Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery Portræt af Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery
Ikon - Citationstegn

Jeg er blevet ved med at suge til mig og lære på jobbet. Dét, synes jeg, er en vigtig del af livet. For jeg kan mærke, at jeg udvikler mig som menneske, når jeg kaster mig ud i noget nyt.

— Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician

Anlægget står aldrig stille – det gør du heller ikke

Med 1,2 kvadratkilometer anlæg får du rigeligt at boltre dig på. Her kan du komme op i 60 meters højde eller overvåge anlægget fra kontrolrummet. Du kan også arbejde med pumper, ventiler og store maskiner på vores to værksteder.

Måske ender du med at prøve lidt af det hele, ligesom Morten. For i løbet af sine snart 20 år hos os har han både arbejdet som operatør ude i selve anlægget og paneloperatør i kontrolrummet, og i dag er han på maskinværkstedet.

Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery, taler med kollega på anlægget
Ikon - Citationstegn

Hvis du vil være hands-on, er det her, du skal være. Jeg får selv et adrenalin-kick af at få lov at komme så tæt på. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville blive så fanget af det.

— Nanna Molberg, Process Operator Apprentice

Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven
Ansøg