Client Manager

Herning, Viby J, Skovlunde

Motiveres du af salg og opbygning af langvarige relationer? Har du en god teknisk IT-forståelse og en evne til at identificere nye forretningsmuligheder? Så er du den ideelle Client Manager for vores Managed Services i itm8.

Du vil skabe og vedligeholde de gode relationer, overtage kunder fra vores New Business-afdeling og fortsætte samarbejdet og den gode dialog efterfølgende. Som kundernes daglige kontaktperson vil du, i samarbejde med kolleger, sikre en førsteklasses service, og samtidig bidrage til yderligere salgsmuligheder. Din indsats vil være afgørende for både kundens udvikling og styrkelsen af itm8's position inden for Managed Services-markedet.

Hvad kan vi tilbyde?

Foruden gode udviklingsmuligheder inden for Client Management-feltet, og en eksisterende kundebase med sunde relationer, så tilbyder vi:

  • Et kvalificeret team med et stærkt sammenhold, fantastiske m8s.
  • Work-life balance og mulighed for hjemmearbejdsdage efter endt oplæring.
  • Du tilknyttes kontoret i Herning, Viby eller Skovlunde når du ikke er ude ved kunderne, men har kollegaer fordelt i hele Danmark og Prag.
  • Muligheden for at kommer med på ”One itm8-rejsen”, og få mulighed for at bidrage til èt af landets største IT huses spæde start.
  • Fokus på at styrke det sociale sammenhold med en aktiv personaleforening.
  • Gode ansættelsesforhold med fx lækker kantineordning, sundhedssikring og massageordning.

Bliv vores ny Teamm8

Du bliver en del af Managed Services Sales-afdelingen, som har det overordnede ansvar for vores eksisterende kunders kommercielle behov, herunder sikre, at vi hele tiden understøtter og udvikler kundens forretning med IT. Derudover har du ansvaret for kundetilfredshed, vedligeholde tillidsfulde relationer til kunden, kontraktforhandlinger, opstart og opfølgning på projekter.

Som Client Manager har du en stor intern berøringsflade, og arbejder sammen med stort set alle afdelinger i itm8. Dine arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Status- og salgsmøder med kunderne
  • Genforhandling og udvidelse af kontrakter
  • Igangsætning af og opfølgning på specifikke kundeprojekter
  • Udarbejdelse af tilbud i samarbejde med vores Solution Advisors

Hvad gør dig til et godt match?

Vi søger en udadvendt, fokuseret og resultatorienteret person, der trives med stor ansvarlighed og frihed. Dit store drive og evne til at kombinere langsigtet tænkning med at opnå kortsigtede resultater er en styrke. Din vindende og servicemindede tilgang styrker dine relationer med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Du er løsningsorienteret og brænder for at lave en god gensidig handel.

Ideelt set drømmer vi om at få en kollega, som:

  • Har forståelse for salgsprocesser, kan navigere i forskellige brancher og har erfaring og forståelse for SMB segmentet.
  • Har generel forståelse for IT, evnen til at sælge fra et bredt servicekatalog og rådgive om forskellige løsninger.
  • Er dygtig til behovsafdækning og mersalg i eksisterende kundeportefølje.
  • Har dokumenteret høj tilfredshed blandt tidligere samarbejdspartnere og kunder.
  • Har erfaring med salg af Managed Services-løsninger 0g/eller IT sikkerhed.
  • Evner at kommunikere på tværs af forskellige ledelseslag inden for B2B-arbejde.

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com

Skal du med på holdet?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Andreas Østergaard, Head of Sales, på anoes@progressive.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!