Koncernregnskabschef

Brøndby

Har du solid regnskabsmæssig ekspertise? Og er du typen, som motiveres af kompleksitet med et forkromet overblik, analytisk sans og dybdegående forretningsforståelse? Er du også en dygtig og empatisk leder? Så er det måske dig, der skal stå i front for vores regnskabsafdeling?

I FORCE Technology arbejder vi for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med højtspecialiserede ingeniører, dygtige teknikere og engagerede kollegaer, der brænder for at gøre FORCE Technology til en moderne og attraktiv arbejdsplads med den højeste faglighed.

Om jobbet

I rollen som ny koncernregnskabschef træder du ind i en virksomhed med flere forretningsmæssige ben og en klar vækststrategi.

Du vil få et stort og vigtigt ansvar både i forhold til regnskabsrapporteringen (ikke business finance og budgettering) og processerne, og ikke mindst får du ledelsesansvaret for to mindre, men meget dedikerede teams af regnskabs- og bogholderimedarbejdere, som ser frem til, at du indtager kontoret.

Som leder går du gerne forrest i et positivt miljø, hvor alle løfter i flok og kommer i mål sammen, og du har en naturlig interesse for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere.

Der venter dig også en række spændende udviklingsopgaver, hvor dine digitale kompetencer og erfaring vil skabe værdi og medvirke til optimering og automatisering af vores processer.

Dine primære opgaver vil være:

  • Daglig ledelse af regnskabsafdelingen i Danmark
  • Regnskabsansvarlig for datterselskaber i Norge, Sverige samt for de udenlandske forretningssteder
  • Ansvarlig for vedligeholdelse af finansmanual og konteringsvejledninger
  • Ansvarlig for eksternt regnskab inklusive konsolidering og revision
  • Finans-controlling
  • Ansvarlig for procesoptimering- og beskrivelse af regnskabsafdelingens opgaver
  • Rapportering til myndigheder
  • Konsolidering af selskaber til internt regnskab
  • Cash management og statusrapportering
  • Ansvarlig for proces- og systemopsætning i ERP-systemet D365

Du vil referere direkte til Group CFO, Bo Christensen og få arbejdssted på vores hovedkontor i Brøndby centralt beliggende i forhold til motorvejsnettet og offentlig transport.

Din profil

Du kommer med en relevant uddannelse, og optimalt har du også erfaring fra en tilsvarende stilling i en større, kommerciel virksomhed. Men der kan være flere indfaldsvinkler fx erfaring som regnskabschef, finance manager, group financial controller eller autoriseret revisor.

For at matche stillingen forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med konsolidering, moms & skat, eksterne regnskaber samt de traditionelle regnskabsdiscipliner
  • Har erfaring med optimering af processerne omkring månedsluk, kvartalsluk og årsrapportering
  • Har erfaring med økonomistyring i en projekt- eller produktionsvirksomhed
  • Er IT- og systemstærk og har erfaring med MS Dynamics 365 eller Axapta
  • Besidder et udviklingsorienteret mindset og er naturligt drevet af at optimere og strukturere og gerne vil være hands-on på udvalgte opgaver
  • Er empatisk og lyttende over for dine medarbejdere
  • Lægger vægt på ordentlighed
  • Har fremragende kommunikations- og formidlingsevner på dansk og engelsk i skrift og tale

Yderligere information

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf.

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CFO Bo Christensen på +45 4016 6655 .

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere

Er du klar til at tage udfordringen op?

Hvis det her lyder som noget for dig, så grib chancen og så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne allerede i dag.

Hurtige facts om FORCE Technology

Blev etableret i

Antal kontorer

Antal medarbejdere


FORCE Technology forsker
Et læringsmiljø i konstant bevægelse

Du træder ind i en virksomhed, der hele tiden bevæger sig for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde med det nyeste udstyr, udforske ny viden og flytte grænserne for, hvad der er muligt, ved at teste ting af, der ikke er prøvet før.

Dermed får du chancen for at udvikle dig i og med din rolle, samtidig med at nye muligheder hele tiden åbner sig. Så i FORCE Technology kan du finde mange forskellige karriereveje. Karriereveje der former sig efter lige netop dig, din viden og dine ambitioner.

FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere

Følg os på: