Vil du være en del af et dynamisk salgsteam, hvor hverdagen er travl men humoren er i højsæde, så er det lige præcis dig, vi har brug for!

CBRE Global Workplace Solutions søger en koordinator med en bred række kvalifikationer. Du skal kunne skrive tekster til vores kundetilbud og være med til at koordinere komplekse tilbudsprocesser, når der skal bydes på nye kundeaftaler. Dit arbejde vil primært bestå i at hjælpe vores sælgere med at omsætte tanker, koncepter og idéer til konkret salgsmateriale, som skal fremstå professionelt og helstøbt. Derudover skal du bistå vores Business Unit Director med forskellige administrative opgaver, og du vil referere direkte til vedkommende.

CBRE Global Workplace Solutions leverer Facility Management ydelser til store og små kunder i hele Danmark. Vi har fokus på kontraktstyring og værdiskabende driftsledelse for kunderne samt tekniske ydelser, som leveres via vores landsdækkende team af teknikere. Vi tilbyder også soft services som en del af en samlet kontrakt. Disse leveres via servicepartnere.

De primære opgaver i stillingen er:

  • Udarbejdelse af tekst og grafisk materiale til tilbud, forslag og udbud i PowerPoint, Word og Excel. Evt. Adobe InDesign.
  • Koordinering med kollegaer fra andre supportteams for at indsamle de nødvendige oplysninger og sikre rettidig indsendelse af tilbud.
  • Samarbejde med salgs- og marketingteams for at forstå kundernes krav og skræddersy tilbudsindhold i overensstemmelse hermed.
  • Foretage research om potentielle kunder, konkurrenter og branchetendenser for at forbedre tilbudsindholdet og øge antallet af vundne tilbud.
  • Analysere feedback fra tilbudsevalueringer og komme med anbefalinger til løbende forbedringer.
  • Vedligeholde et omfattende tilbudsbibliotek med opdateret indhold og skabeloner.
  • Understøtte salgs- og forretningsudviklingsaktiviteter ved at udarbejde præsentationer, rapporter og andet salgsmateriale efter behov.
  • Tovholder på store tilbud og udbud.
  • Support til afholdelse af lokale salgsarrangementer.
  • Rapportering af salgsaktiviteter i CRM-systemer.
  • Administrativ support til Business Unit Director.

Hvem er vi?

I salgsteamet har vi en travl hverdag med mange parallelle aktiviteter og deadlines, der skal overholdes. Vi hjælper hinanden med at prioritere og løse opgaverne og arbejder tæt sammen for at komme frem til de bedste løsninger for kunderne. Tonen er uformel, og der er plads til humor og personlighed.

De enkelte teammedlemmer har ansvar for egne opgaver, men er også afhængige af hjælp på tværs af fagkompetencer for at få alle ender til at mødes. Du skal derfor være indstillet på at koordinere og arbejde med flere sideløbende projekter på samme tid og kunne løse store og små opgaver – nogle gange med kort varsel. I denne rolle vil den rette person få rig mulighed for at sætte sit præg på vores interne processer.

Hvem er du?

Som person er det vigtigt, at du er selvstændig og kan tage ansvar for egne opgaver. Du skal kunne koordinere og uddelegere opgaver til andre og sørge for at bevare overblikket i detaljerede processer, hvor meget information skal indsamles og videreformidles. Du skal også være god til at samarbejde på tværs af fagligheder og kunne arbejde struktureret i en hverdag fyldt med mange forskellige opgaver. Vi vil sætte pris på, at du er i stand til at bevare det gode humør i travle situationer, og at du ikke er bange for at udfordre det eksisterende, når du har nye ideer at byde ind med.

For at kunne lykkes i stillingen forventer vi, at du:

  • Vi ser gerne at du har en bachelorgrad i Business, Marketing eller et beslægtet område, men dette er ikke et krav.
  • Har dokumenteret erfaring med tilbudsskrivning, helst i en salgs- eller forretningsudviklingsrolle.
  • Har flydende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk og engelsk.
  • Har fremragende opmærksomhed på detaljer og evne til at arbejde under stramme deadlines.
  • Har evnen til at samarbejde effektivt med tværfunktionelle teams.
  • Kan omsætte ideer og koncepter til tekst og grafik.
  • Har en god administrativ forståelse og en udviklet evne til at koordinere.
  • Er erfaren bruger af MS Office, især Word og PowerPoint.
  • Erfaring fra større salgsprocesser eller FM-branchen vil være en stor fordel.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En alsidig stilling i en international virksomhed.
  • Gode karrieremuligheder.
  • En aktiv personaleforening.
  • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring.

Arbejdssted: København S
Ugentlig arbejdstid: Fuldtid
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv vores nye kollega:

Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV senest den 1. juni 2024. Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt. NB! Stillingen kan være besat inden ansøgningsfrist.

Alle ansøgninger skal sendes via knappen ”Ansøg”.

Vi går op i mangfoldighed og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, oprindelse, hudfarve og lign. til at søge stillingen.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Sales Director, Henrik Møller, på telefon: +45 25 62 88 32.

Se billeder
Ansat hos CBRE

Hos CBRE ønsker vi at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har faglig indsigt og interesse i at arbejde med erhvervsejendomsrådgivning i en stor international organisation.

Læs mere

Firmapolitik

CBRE Group Inc. opererer overalt i verden efter et enslydende regelsæt for etisk adfærd. Vores kunder har krav på at vide, at vores rådgivning altid er uafhængig, samt at den ydes efter saglige og transparente principper.

Læs mere

Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres bedste interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBRE GWS er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 70.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 400 kontorer verden over