Hero-billede for Lemvigh-Müller

Belysningstekniker

Lemvigh-Müller ikon: locator Lemvigh-Müller ikon: locator

Herlev

Vil du gerne se dine projekter blive til virkelighed og se dine beregninger omsat til et synligt slutresultat, så er her muligheden for at blive en del af Lemvigh-Müllers specialiserede team, der arbejder med lysberegninger – i måske et af de mest alsidige job, der er i belysningsbranchen.

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Som belysningstekniker bliver du en del af et team på ni kollegaer, som sidder i vores afdelinger i hhv. Herlev, Vejle og Aalborg. Du vil få arbejdsplads på vores hovedkontor i Herlev og du bliver en vigtig del af salgsprocessen fra lysberegning, tilbudsgivning til teknisk support.

Du vil dagligt blive udfordret på din tekniske viden og din evne til at finde den helt rigtige belysningsløsning. Vi sætter en ære i, at vores belysningsløsninger er gennemarbejdet og overholder alle krav. Vi deler viden og erfaringer i afdelingen, så vi hele tiden er på forkant med belysningsløsninger, miljøkrav og lovgivning.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Udarbejde belysningsforslag med baggrund i modtagne tegninger og beskrivelser. Foretage belysningsprojektering i DIALux evo.
  • Indhente priser fra leverandører i Danmark og udlandet.
  • Udarbejde tilbud, datablade og dokumentation.
  • Prissætte tilbud i SAP i samarbejde med den kundeansvarlige sælger.
  • Registrere egne sager i Salesforce.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse.

Er det dig, vi leder efter?

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, måske er du el-installatør eller ingeniør, eller du har som minimum en stor el-teknisk indsigt suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Microsoft Office-pakken. Vigtigst er det, at du har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support bl.a. via lysberegninger. Vi vægter din motivation for at lave lysberegninger og yde rådgivning inden for en bred vifte af tekniske belysningsløsninger højere end formelle kvalifikationer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, og du er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Stig Johansson på tlf. 4060 4067.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Når erfaring skaber fremtid

Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen. www.lemu.dk

Den ansvarlige forretningspartner

Hver dag sørger Lemvigh-Müller for, at varer fra tusindvis af producenter bliver leveret på rette sted og tid til installatører, industrivirksomheder og byggepladser i hele landet. Men vi gør mere end at pakke og levere. Siden 1846 har vi som forretningspartner sat vores viden, indsigt og erfaring i spil. Vi tager medansvar for, at vores kunder får succes - også når morgendagen kræver nye løsninger, fx indenfor digitalisering og grøn omstilling.

Som fondsejet virksomhed er samfundsansvar en del af Lemvigh-Müllers DNA. Ud over geninvesteringer i virksomheden går en del af vores overskud bl.a. til donationer via fondene til kulturelle, sociale og produktive formål samt støtte til medarbejdere.

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Vi har lang erfaring med at drive en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, højt engagement og en uformel omgangstone.

Mads Hay Pedersen, HR-direktør

Det mest værdifulde i vores verden … er dig

Det er mennesker, der gør hele forskellen, når de produkter og løsninger, man sælger, ligner konkurrenternes til forveksling. Det ved vi, og det lever vi efter.

Vi har som Danmarks største stål- og teknikgrossist mere end 550.000 varenumre på lager, men vores mest værdifulde aktiv er ubetinget vores 1.450 medarbejdere.

Det er vores medarbejderes viden, kompetencer og erfaring, som er med til at sikre, at tingene falder i hak i vores kunders forretning. At produktionen kører, at opgaverne og projekterne lykkes, giver vækst og overskud – i går, i dag, i morgen. Vi kalder det ”Når erfaring skaber fremtid”.

Derfor passer vi godt på vores medarbejdere. Det er en grundlæggende tankegang i Lemvigh-Müller. For vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til fremtiden.

Vi investerer i din arbejdsglæde

Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du har høj grad af medbestemmelse. Hvor der bliver investeret i din personlige og professionelle udvikling. Hvor der er fuldt ledelsesfokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, trivsel og engagement – og i det hele taget skabe de bedste rammer for din arbejdsglæde.

Du får del i overskuddet

Lemvigh-Müller har overskudsdeling. Ordningen omfatter alle medarbejdere, som alt efter overskuddets størrelse får tildelt andele ud fra anciennitet. Som medarbejder kan du også få økonomisk tilskud til livets store øjeblikke og via Lemvigh-Müller fonden søge om bl.a. ’barnevogns’- og ’bryllupspenge’. Det er muligheder, som gennem en menneskealder har været med til at tegne den særlige ånd, der er i Lemvigh-Müller.

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Vi lever og ånder for at være den foretrukne forretningspartner. Det handler om faglig sparring, nytænkning og evnen til at skabe værdi for kunderne.

Pernille Wichmann, Senior Sales Director

Syv hurtige facts om os

Lemvigh-Müller ikon: hus med mennesker
1.400+

MEDARBEJDERE

Lemvigh-Müller ikon: mennesker
20.000+

KUNDER

Lemvigh-Müller ikon: stregkode
550.000+

VARENUMRE

Lemvigh-Müller ikon: bygning med menneske foran
2

HOVEDKONTORER

Lemvigh-Müller ikon: lagerbygning
3

CENTRALLAGRE

Lemvigh-Müller ikon: kasseapperat
23

HÅNDVÆRKERBUTIKKER

Lemvigh-Müller ikon: hånd med penge
8 mia.

KR. I OMSÆTNING (2023)

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Lemvigh-Müller har et formål, der rækker langt ud over at være førende stål- og teknikgrossist.

Sofie Kølgaard Reichel, Head of IT Business Systems

Lemvigh-Müller: Når erfaring skaber fremtid