Ikon: Pin

København Ø

Er du vores nye data/IT-tekniker?

Kan du se dig selv i rollen som både rådgivende og udførende tekniker for vores kunder? Vil du være en del af en succesfuld virksomhed i vækst? Og brænder du for at arbejde projektorienteret? Så har vi måske jobbet til dig.

Som vores nye data/IT-tekniker trives du med en hverdag, hvor du både er den supporterende og teknisk udførende. Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige; hvad enten det drejer sig om opstartsmøder med nye kunder, installation/opgradering af kunders systemer eller diverse ad hoc-opgaver, er du med som den udførende tekniker på projektet.

Bliv en del af et engageret team

Du bliver en del af en afdeling i kraftig vækst med seks engagerede og erfarne kolleger, som sammen servicerer vores kunder i tæt samarbejde med den øvrige organisation i virksomheden. Afdelingens primære arbejdsområder er nye installationer og opgraderinger af cBrains software, F2, for vores kunder.

Oliver, der startede hos cBrain som nyuddannet IT-supporter fra TEC-Ballerup, udtaler om jobbet/afdelingen:

"Opgaverne spænder vidt, og med en flad organisation har jeg fået lov til at være med på en masse spændende projekter. Så jeg føler, at jeg har udviklet mig utrolig meget i min tid i cBrain, både på det faglige og personlige plan. Selv i en travl hverdag kan du altid finde en kollega, der er klar til at hjælpe, og med det fantastiske sociale sammenhold i afdelingen og hele cBrain gør det virkelig, at det er fedt at møde ind på job hver eneste dag. cBrain er meget socialt orienteret. Vi har en masse arrangementer både for de enkelte afdelinger og for hele virksomheden."

Er du klar til en udfordrende rejse sammen med os?

Dine arbejdsopgaver spænder vidt og vil blandt andet omfatte:

  • Microsoft Windows-servere
  • Active Directory
  • Azure Entra ID
  • Keycloak
  • Microsoft SQL
  • Internet Information Services
  • PowerShell scripting
  • Octopus Deploy
  • Diverse ad hoc-opgaver
  • Bindeled mellem det tekniske og forretningsmæssige

Om du er autodidakt eller har en formel uddannelse som f. eks datatekniker, IT-supporter, datamatiker eller lignende, er ikke det altafgørende. Det er derimod din personlighed samt faglige kompetencer. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra en tidligere stilling.

Som person er du god til at skabe relationer internt i organisationen og med vores kunder, og du vægter nysgerrighed og samarbejde højt. Selvom dit tekniske fundament er i orden, og du kan dit kram, ser vi gerne, at du stadig har lyst til at lære nyt og udvikle dig. Og så skal du kunne navigere i en hverdag, hvor der ikke altid er en facitliste på de problemer, der opstår. Dertil ser vi gerne, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Bliv en del af en faglig og social virksomhed i vækst

Hos cBrain er vi fælles om en passion for software. Vi mødes på tværs af organisationen og tror på, at det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi er både ambitiøse og professionelle. Det styrker samarbejdet og arbejdsglæden.

Af samme grund sætter vi også stor pris på vores kollegaer og en uformel kultur. Det viser sig bl.a. ved, at vi har et bredt udvalg af medarbejderdrevne aktiviteter, såsom løbeklub, badmintonklub, vinklub, brætspilklub og meget mere.

Udover at få branchens muligvis bedste kollegaer, så flyttede vi i 2022 ind i et nyt domicil i Nordhavn med udsigt til vandet. I disse nye omgivelser møder du hver dag ind i flotte, nyrenoverede lokaler til duften af hjemmelavet mad i vores bistro. Vi har prioriteret inspirerende faciliteter, der inviterer til kreativ udfoldelse, for ikke at nævne fitnessfaciliteter, hvor du kan få pulsen op efter en produktiv arbejdsdag.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte Ulrik Raft Hansen, Head of Technical Infrastructure Projects, på tlf. 5199 0210.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag via knappen ”Ansøg”. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi indkalder kandidater til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om cBrain

cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2-software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbare effektivisering gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser.

cBrains målsætning er i fremtiden at etablere os i endnu flere lande samt levere klimasoftware til offentlige myndigheder, så myndighederne digitalt og derved mere effektivt kan opnå deres klimamål.

Vi har hovedkontor på Østerbro og har i dag ca. 200 medarbejdere. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk

Mød dine kommende kolleger Andreas, Maria og Casper, som fortæller om deres hverdag og kulturen i cBrain.

Andreas, Softwareudvikler i R&D

Maria, Solution Designer i Delivery

Casper, Supportkonsulent i Service, Operations & Support

Bliv en del af en fagligt stærk og social virksomhed i vækst

Hos cBrain er vi fælles om en passion for software. Og vi tror på, at det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi er både ambitiøse og professionelle. At bevare og udvikle en god arbejdskultur har høj prioritet og vi investerer aktivt i, at vores værdier og kultur mærkes og præger vores arbejdsdag. Hver dag.

Det gør vi gennem en arbejdsdag, hvor vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger vægtes højt. Kulturen i cBrain er uformel, vi har det godt med hinanden, og der er stor tilslutning til sociale aktiviteter drevet af medarbejdere såsom løbe-, gaming-, og badmintonklub.

Vi hjælper dig med at skabe et bredt netværk blandt dine nye kolleger gennem vores cBrain Beginner’s Club. Her introduceres du bl.a. for vores værdier og kultur og du får mulighed for at møde dine nye kollegaer på tværs af hele organisationen.

Kollegaer fra cBrain griner og lytter

Kom godt fra start

I cBrain er det vigtigt, at du føler dig godt taget imod fra start. Allerede første arbejdsdag deltager du i et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer om vores F2-software, metode og processer. Du vil også få indsigt i vores værdier og kultur, og du vil hurtigt opleve en høj læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt.

Udover at få branchens bedste kollegaer, vil du hver dag møde ind i flotte, nyrenoverede lokaler i vores nye domicil i Nordhavn, Utzonhuset, med udsigt til vandet og til duften af hjemmelavet mad i vores bistro.

Lidt mere om os

Vores mission, platform, resultater og hvad er F2?

Alle stillinger

Se alle vores åbne stillingsopslag i Danmark og internationalt.

Søg uopfordret

Fandt du ikke en stilling der passer til dig? Så søg uopfordret.

Oversigt over cBrains værdier