Support Specialist til Kalundborg

Kalundborg

Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i København være din næste udfordring!

Vi oplever fortsat vækst og tilgang i opgaver, og derfor har vi brug for flere dygtige IT-eksperter til at hjælpe vores kunder. Vi løser en bred vifte af IT-opgaver, så det er afgørende, at du brænder for at yde førsteklasses kundeservice og kan finde de rette løsninger til vores kunders IT-udfordringer.

Vi tilbyder dig

  • Et erfarent team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s fordelt rundt i hele Danmark
  • En arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt
  • En fast hverdag som Onsite hos en af vores store kunder i Kalundborg
  • Work-life balance og mulighed for hjemmearbejdsdage
  • God sparring med dygtige kollegaer
  • En stærk personaleforening og gode arrangementer

Dit arbejde dækker hele spektret af IT

Som IT Support Specialist vil du arbejde med alle aspekter af IT, primært med fokus på 2nd level support. Du vil dagligt samarbejde med dygtige kollegaer fra hele virksomheden, hvilket giver dig mulighed for konstant læring og indsigt i de nyeste teknologier. Når du er hos vores kunde i Kalundborg, vil du hjælpe kundens ansatte med alle de IT-udfordringer de møder i dagligdagen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Support på telefon og mails, installation og implementeringsopgaver af filservere, netværk og Office 365
  • Fejlsøgning og problemløsning i RDS-miljøer og serverer, her fx DNS og DFS
  • Opsætning og installering af PC´er og applikationer herunder RD broker, gateway, GPO´er mm.
  • Brugeradministration og vedligeholdelse af rettigheder i AD/Azure AD og mailbokse (Exchange)

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en it-faglig uddannelse som datateknikker, IT Supporter eller lignende. Du er positiv, har god forståelse for IT, og du motiveres af at finde de bedste løsninger til vores kunder. Struktur og kundeservice er vigtige værdier for dig, og du følger med i udviklingen inden for IT-området. Endelig behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale, da vi supporterer brugere over hele verden.

itm8 er en virksomhed, hvor tingene går stærkt. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og trives i en hverdag, hvor du ikke ved, hvad dagen vil bringe og hvilke opgaver der venter på dig. Her får du en spændende arbejdsplads med masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder også karrieremuligheder, så du kan vokse i virksomheden.

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com

Skal du med på holdet?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Det indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Manager, Carina Brostrup Poulsen på 3035 3681.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!