Har du lyst til at arbejde med verdenskendte brands? Er du en erfaren Product Manager med et skarpt blik for sortimentsudvikling, indkøb og god forretningsforståelse? Er du klar til at tage ansvaret for en bred portefølje af brands og være en nøglespiller i vores fortsatte vækst? Så er du måske vores næste kollega.

Om jobbet:

I Maki elsker vi legetøj, og markedsfører en lang række ledende brands i hele Norden. Derfor har man som Product Manager en stor rolle i at sikre vores fortsætte vækst gennem udvælgelse og indkøb af de rigtige brands til rette tid og mængde.

Som Product Manager bliver du en del af et dygtigt og kommercielt indkøbsteam på 9 kollegaer. Du får direkte reference til Commercial Director og får ansvaret for dine egne leverandører og brands, hvor en stor andel er udvikling af vores eget mærke KREA, men også kendte mærker fra vores portefølje. Du vil samarbejde tæt med en Product Coordinator, som vil være tilknyttet dig og din portefølje, og derfor være en stærk support for dig i dit daglige arbejde med at eksekvere på vores fortsatte vækstambitioner.

Dine arbejdsopgaver:

De primære opgaver for vores nye Product Manager er centreret om indkøb af stærke legetøjs brands til hele Norden. Dette ansvar indebærer opgaver, som:

 • at sikre de fastsatte målsætninger for brandporteføljen.
 • ansvar for omsætning, indtjening, indkøb og lager omsætningshastighed.
 • fastsætte, vedligeholde og udvikle produktsortimentet og prisfastsætte dette.
 • forecasting, disponering og indkøbsplanlægning af ens egen portefølje.
 • tæt samarbejde med vores leverandører, så vi er attraktive og deres foretrukne samarbejdspartner.
 • forberede salgs- og kundemateriale til halvårlige salgsmøder og præsentere dem for dine kollegaer, så de er klædt på til salgsopgaven.
 • agere produktekspert med fokus på, at monitorere markedstrends og sikre, at vi altid har et opdateret sortiment.
 • sikre et tæt samarbejde med kollegaer på hovedkontor og salgsafdelinger.

Du skal forvente, at der vil være rejseaktivitet i jobbet svarende til ca. 20-30 dage årligt til Europæiske og globale leverandører.

Dine personlige egenskaber:

Du kan lide at arbejde i en dynamisk organisation med fokus på udvikling, og hvor du i høj grad kan være med til skabe din egen position. Som person er du energisk, har ”gå på mod”, og arbejder selvstændigt. Du kan tackle en høj grad af kompleksitet - herunder et stort antal leverandører og forskellige typer af brands. Du er ikke bange for at tage ansvar eller en ny udfordring, og så har du et stort drive ift. at lære, udvikle dig selv og blive dygtigere. Derudover har du en naturlig interesse for legetøj og sørger for at holde dig opdateret omkring nye trends, tendenser og produkter i markedet.

Dine faglige kvalifikationer:

Du har måske en solid indkøbserfaring og har lyst til at tage næste skridt ind i en Product Manager rolle, eller du sidder som Product Manager i dag med lyst til at arbejde med legetøj til børn.

Vi leder efter en som:

 • har en relevant videregående uddannelse inden for indkøb gerne fra B2B og legetøjsbranchen eller retail.
 • har mindst 5 års erfaring fra en lign. funktion, som indkøber eller produktchef i en handelsvirksomhed med import (fra Østen og Europa) fra forskelligartede leverandører.
 • har erfaring med SAP, NAV, PIM el.lign. systemer og føler dig hjemmevant i IT-systemer.
 • har en god analytisk evne og kan se sammenhæng i komplekse data og kan lide at arbejde analytiske og systematisk med disse data.
 • stærk kommunikator som kan kommunikere de vigtigste budskaber klart og tydeligt.
 • god bruger af excel, powerpoint og også gerne power BI eller lign. Datawarehouse.
 • flydende i dansk og engelsk både skrift og tale.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er en uformel tone og et dynamisk arbejdsmiljø. Derudover får du:

 • fleksibilitet, så arbejde og familie passer sammen.
 • en aktiv personaleforening som arrangerer alt fra brætspilsaften med pizza, til biografture, hjemmelavet is og kaffe på arbejdspladsen til familiedag med hele familien.
 • en plads i en spændende virksomhed, der tænker og handler hurtigt, og lægger vægt på at have det sjovt sammen.
 • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
 • mulighed for at se din egen indsats gøre en forskel.
 • dygtige kolleger, der arbejder godt sammen i en hverdag med plads til humor og omsorg for hinanden.

Hvem er Maki?

Maki A/S er en af Nordens førende distributører af legetøj og vi repræsenterer verdenskendte brands, så som Barbie, Fisher-Price, Hot Wheels, Paw Patrol, Monster Jam og Schleich. Vi distribuerer mere end 80 af de mest attraktive brands i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores produkter sælges i mere end 5.000 butikker og webshops i hele Norden. Vi sælger udelukkende til vores B2B kunder i Norden, som serviceres af et salgsteam i hvert af de Nordiske lande.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, Commercial Director, Birgitte Rossen på tlf. +45 61 62 94 09 eller Head of HR, Kathrine Korsholm, på tlf. +45 25 47 20 15. Send os din CV hurtigst muligt til jobs@maki.dk med emnet Product Manager.

Arbejdssted: Nydamsvej 21, / 8362 Hørning (fra december 2023)

Tiltrædelse: hurtigst muligt