Real Management ApS København

Real Management søger Asset Manager med ambitioner

Real Management søger ny Asset Manager til vort team. Du skal enten være klar til at tage ansvaret for en blandet ejendomsportefølje på 80.000 m2. og 500 lejemål eller have lyst til at udvikle dig og blive klar til dette ansvar i løbet af 1-2 år. Real Management er et specialiseret asset managementfirma inden for Investment Management, Asset Management og Projektudvikling med masse at spændende aktiviteter, som du bliver en del af.

Vi køber, sælger, ombygger og nybygger hvilket typisk afkaster en række varierede opgaver de gør din hverdag varieret. Du bliver sammen med kollegaer eller samarbejdspartnere ansvarlig for eller medansvarlig for direkte såvel som indirekte at sikre og videreudvikle indtægterne i porteføljen.

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Generel opfølgning, problemløsning og dialog med eksterne stakeholders som
  • myndigheder, administratorer, bogholdere, Inspektører, viceværter og lejere.
  • Tilrettelæggelse og styring af ejendommenes drift og vedligeholdelse.
  • Styring af forandrings- og forbedringsprojekter samt opstilling af beslutningsgrundlag.
  • Medvirke ved vurdering af køb og salg af ejendomme og opstilling af beslutningsgrundlag.
  • Udarbejde statusrapporter samt handlings- og udviklingsplaner.

Vi forventer:

  • At du har lyst til ansvar og til at udvikle dig og komme op i organisationen.
  • At du har erfaring med arbejdet som Asset Manager eller lignende.
  • Erfaring med investeringsejendomme og relevante tilhørende dokumenter.
  • Resten skal vi nok sørge for, at du lærer.

Vi tilbyder:

Attraktive ansættelsesvilkår med mulighed for bonus i en spændende hverdag med plads til grin og sjov. Du får vide muligheder for at tilrettelægge dit eget arbejde fra vores lækre kontorer ved Nørreport Station i centrum af København. Vi har en ”family attitude” på kontoret, hvor medarbejderne generelt har lyst til at samarbejde og omgås hinanden.

Real Management er et specialiseret asset managementfirma i ejendomsbranchen som tilbyder et bredt udvalg af tjenester, der spænder fra strategisk planlægning og udvikling til daglig drift og administration. Vores team består af erfarne folk godt orienteret mod de seneste trends og bedste praksis i branchen. Vi arbejder målrettet for at sikre vores kunder de bedste løsninger. Vi arbejder ”hands on” og langsigtet, og tror på at der ligger værdi i at vedligeholde gode relationer.

Interesseret?

Send din ansøgning inkl. CV og et foto på mail til gk@realmanagement.dk.