Middelfart Fjernvarme A.M.B.A. Middelfart

Tekniker til forsyningsselskab i hurtig vækst

Du indtræder som tekniker i Distributionsafdelingen hos Middelfart Fjernvarme, hvor du sammen med øvrige kollegaer får en nøgleposition i et stærkt ekspanderende forsyningsselskab.

I stillingen som tekniker skal du være med til at sikre grundlaget og kvaliteten for alle fjernvarmetilslutninger samt, at aftalerne med alle private kunder bliver udført. De daglige opgaver ligger placeret i hele forsyningsområdet, inklusiv vores nye konverteringsområder.

Dine succeskriterier er, at:

 • Teknisk uddannet og har relevant teknisk erfaring – gerne som VVS-tekniker, energitekniker, elektriker eller eventuelt anden stilling inden for forsynings-/fjernvarmeområdet.
 • Du når løbende i mål med forbrugerbesøg (besigtigelser), som er det tekniske grundlag for at kunne udføre de enkelte fjernvarmetilslutninger.
 • Du når løbende i mål med forbrugerbesøg (syn), som skal sikre det udførte arbejde lever op til retningslinjerne i forhold til kvalitet og økonomi.
 • Du handler efter devisen, at ”jeg er først i mål, når vi alle er i mål” og bidrager positivt til samspillet, fællesskabet og gejsten.

Som tekniker er din opgave, at:

 • Medvirke til at sikre, at vores grundlag er på plads rettidigt, så den udførende part ikke bliver forhindret eller forsinket.
 • Besigtige og forberede det tekniske grundlag, så stikledninger og installationer kan blive udført så optimalt som muligt.
 • Foretage syn af alle udførte installationer og sikre korrekt udførsel og kvalitet.
 • Bidrage til at finde de praktisk/teknisk mulige løsninger i marken.
 • Følge op og være i dialog med leverandører og entreprenører.
 • Supportere leverandører og forbrugere med tekniske spørgsmål.

Bliv del af et fagligt stærkt team hos Middelfart Fjernvarme

Vi er en mindre, men kontinuert voksende faglig stærk organisation, og du kommer til at indgå i et samarbejde med de øvrige kollegaer i distributionsafdelingen og referere til forsyningschefen.

Som ansvarlig deltager i den grønne omstilling, har Middelfart Fjernvarme en vision og strategi om at udvikle distributionsnettet, med gennemførelsen af flere store fjernvarmekonverteringsprojekter, der i alt kommer til at omfatte ca. 150 km ledninger og tilslutning af mere end 6.000 nye kunder.

Middelfart Fjernvarme tilbyder dig:

 • Mulighed for at gøre en forskel ved gennemførelsen af flere store fjernvarmekonverteringsprojekter.
 • En afvekslende og fagligt udfordrende arbejdsdag i rollen som tekniker, hvor du medvirker på projekterne helt frem til idriftsættelse samt fastholdelsen af et højt serviceniveau.
 • Et dynamisk og uformelt miljø med gode kollegaer samt en åben og inspirerende atmosfære med ”højt til loftet”, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og indgå i tæt samarbejde, også med eksterne interessenter og entreprenører.
 • Attraktive ansættelsesforhold, der afspejler, at vi lægger vægt på, at der er harmoni mellem arbejdsliv og privatliv.
 • Et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor du via din deltagelse bliver frontløber i den grønne omstilling.
 • Vi byder dig velkommen hos et grønt forsyningsselskab i hurtig vækst, som i 2021 er flyttet ind i nybyggede administrationslokaler i Middelfart.

Ansøgning og proces

Der tages løbende stilling til ansøgninger og mulige kandidater, så kontakt os snarest muligt.

Du skal kunne dokumentere en ren straffeattest, og du vil få titlen som energi-/servicetekniker.

Yderligere oplysninger

Er din nysgerrighed vakt, så ring til forsyningschef Daniel Kjær Sørensen på telefon 2910 7012, hvis du ønsker yderligere information.

Du kan også læse mere om Middelfart Fjernvarme på www.middelfartfjernvarme.dk.


Om os:

Middelfart Fjernvarme a.m.b.a. er et moderne forbrugerejet fjernvarmeselskab, der forsyner 1,45 mio. m2 bolig- og erhvervsareal fordelt på ca. 8.000 boliger/ejendomme i Middelfart, Nr. Aaby og Ejby.

Varmeproduktionen i Middelfart, Nr. Aaby og Ejby er hovedsageligt baseret på biomasse og overskudsvarme, hvilket giver en CO2 neutral og miljørigtig fjernvarme til forbrugerne.

Middelfart Fjernvarme a.m.b.a. har desuden et samarbejde om drift og administration af Nr. Aaby -Vandværk a.m.b.a., der forsyner ca. 1.200 forbrugere i Nørre Aaby og Ejby Vandværk a.m.b.a., der forsyner ca. 1.250 forbrugere i Ejby.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.