INWIDO Denmark A/S Farsø

IT Service Desk Teamleder

Vi har en plads til dig på holdet som Teamleder af vores IT Service Desk. Du får ansvaret for at drifte og udvikle vores Service Desk. Stillingen er nyoprettet. Er det dig som skal være vores nye kollega? 

Vores IT-afdeling har fuld fart på og med en ambitiøs IT-strategi har vi brug for ekstra kræfter. Vi arbejder med ny ERP-implementering, BI, modernisering af infrastrukturen og en lang række andre spændende IT-projekter. I den forbindelse har vi også behov for at styrke IT Service Desk teamet.

IT-afdelingen består i dag af 9 medarbejdere, hvis primære opgaver består i at udvikle og drifte fælles IT-løsninger, infrastruktur, cloud løsninger mv. Afdelingen er en del af vores Shared Service tilbud til vores danske virksomheder i Inwido.

Som Teamleader for IT Service Desk bliver du ansvarlig for et team på 4 personer, som håndterer alle henvendelser til IT. Udover at være SPOC for alle henvendelser, er teamet også ansvarlig for håndtering og løsning af alle incident, service request samt standard driftsopgaver.

Du får ansvaret for den løbende udvikling af IT Service Desk, herunder bl.a. løbende udvide service kataloget samt udvikle og sikre at alle underliggende processer er defineret og optimeret.

IT-teamet kommer med forskellige baggrunde. Vi har nogen som både har arbejdet i vores produktion og taget IT vejen med uddannelse. Vi har også nogen med anden baggrund end IT og med mere fokus på projektledelse. Vi ser det som en styrke, at vi har den bredde i teamet.

Din faglige tekniske kompetencer som Teamleder til IT Service Desk:

Det er et krav, at du har kendskab til ITIL, procesoptimering og en god forståelse for kundeservice. Det er en fordel om du har generelt kendskab til en Microsoft baseret infrastruktur, Office365 og IT sikkerhed. 

Din personlige tilgang til arbejdsopgaverne og samarbejdet med de øvrige i IT-teamet er afgørende for at kunne lykkedes i rollen. Det stiller krav om:

  • At du er god til at kommunikere og udtrykke dig tydelig i både skrift og tale på dansk og engelsk.
  • At du er en teamplayer og bidrager aktiv til at IT Service Desk teamet løbende udvikler sig.
  • At du tidligere har arbejdet med større IT installationer.

Hos Inwido Danmark hylder vi initiativet og som medarbejder er der rig mulighed for at udvikle sig. Vi har en uformel omgangstone og kort beslutningsproces. I IT-afdelingen har vi fokus på kommunikation, tilgængelighed og sikkerhed. Vi ønsker at være i tæt dialog med forretningen, levere stabile og sikre systemer.

Vi har i mere end 10 år været en del af Great Place To Work konceptet, med fokus på medarbejdertrivsel. Vi mener faktisk selv at det er megastærkt at vi opnår en tilfredshed blandt vores medarbejdere på 93 %. Det kan vi kun, når vi arbejder med trivsel og holder hvad vi lover. Analysen er helt anonym og laves en gang årligt. For IT teamet har vi senest i år arbejdet mere på vores forståelse for hinandens personprofiler og herigennem højne vores samarbejde og kommunikation.

IT afdelingen er placeret i Aalborg, Farsø og Nykøbing Mors. Dit primære arbejdssted vil være Farsø, men der kan forekomme rejseaktivitet mellem afdelingerne. Det vil også være mulighed for at have arbejdsdage på kontoret i Aalborg eller på hjemmeadressen.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send dit CV eller en kort videopræsentation af dig selv via vores hjemmeside på www.inwido.com.

Hvis du er nysgerrig og vil høre yderligere om stillingen, kan du kontakte vores IT Chef, Søren Hansen, på tlf. 41 18 49 08.

Startdato senest 1. juni 2023, hvis det er muligt, ellers venter vi gerne på den rigtige kandidat.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning afsted allerede i dag.


Inwido Denmark A/S er baseret i Aalborg, hvorfra vi supporterer følgende virksomheder; KPK, Outline, Outrup, Bøjsø & Frovin. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst – enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 32 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4.900 medarbejdere i 11 lande. I 2022 omsatte Inwido for 9,5 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 11,4%. Inwido har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2014. Du kan følge Inwido´s rejse her LinkedIn og www.inwido.com