Arena Næstved

KOMMUNIKATIONSCHEF

Ansøgningsfrist forlænget til 16. maj


SEKS MÅNEDERS PROJEKTANSÆTTELSE

Pga. sygdom søger Arena Næstved, i tidsbegrænset projekt-ansættelse, en erfaren stand-in for kommunikationschefen. Såvel lønmodtagere som SMV’er i branchen kan byde ind.

Ord i skrift og tale falder dig let, du mestrer storytelling og formidler nemt til alle målgrupper. Den strategiske og politiske kommunikation forstår du også at vinkle.

Du refererer direkte til direktøren, varetager vores tone of voice og er stabsfunktion for Arena Næstveds organisation når det gælder den interne og eksterne kommunikation.

Kontakt og meddelelser til pressen, bistand til vores ledelse, offentlige kommunikation samt tekster til kunder, partnere og medarbejdere indgår i din portefølje. Desuden bistår du vores markedsføring med tekster om fx Arena Næstveds events.

Dyb erfaring med kommunikation er nødvendigt for at kunne varetage jobbet. Øvrige gode forudsætninger er:

  • Selvstændighed og stamina
  • Kendskab til pressens arbejde
  • Indsigt i alle relevante (sociale) medier
  • Ordekvilibrisme
  • Politisk/strategisk tæft
  • Helt styr på deadlines – også når de er korte
  • Evt. uddannelse som journalist, cand.comm. eller lignende
  • Evt. erfaring som pressemedarbejder

Tiltrædelse snarest muligt i et job på 20-30 timer pr. uge. Vi er altså åbne for både deltid, fuldtid og outsource jf. dine muligheder og kvalifikationer. Løn forhandles med udgangspunkt i erfaring.

Jobbet er tidsbegrænset i seks måneder – og hvis begge parter derefter har interesse heri, forsøger vi at kunne tilbyde et job indenfor samme fagfelt.

Bemærk: Vurdering af ansøgninger og endelig rekruttering sker med bistand fra Cavansi ApS, som kontakter potentielle kandidater.

Ansøgning, CV og gerne eksempler på opgaver løst i tidligere jobs sendes via knappen ”Ansøg” senest d. 16. maj 2023 – og gerne før. Bemærk, at vi løbende holder samtaler og vil besætte stillingen når den egnede kandidat er fundet.

Arena Næstved er i positiv vækst. Vi udvikler et fantastisk sted for såvel fællesskaber som store oplevelser, med et stærkt team af 15 fastansatte. Dertil omkring 100 timelønnede og foreningsfrivillige, der hjælper ved events. Læs mere på vores hjemmeside og Facebookside.

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Direktør Jakob på jb@arenanaestved.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.