Lineage Logistics ApS

Driftstekniker – med hænderne skruet rigtigt på

Lineage Logistics søger lige nu en tekniker til vedligeholdelse og drift af vores frysehuse i Avedøre og Regstrup.

Vores nuværende driftschef har travlt, så derfor søger vi nu hans højre hånd – er det DIG?

Jobbet består i:

  • Dokumenteret rundering efter checklister
  • Fejlfinding og reparation af teknisk udstyr
  • Ad hoc-opgaver på begge sites
  • Planlagt vedligeholds opgaver
  • Oprydning og rengøring

Faglige kompetencer:

Det er vigtigt at kunne begå dig på engelsk i skrift og tale, da vores personale har mange nationaliteter og meget af vores interne kommunikation foregår på engelsk. Du kan it på brugerniveau, (gerne med kendskab til Office-pakken).

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange ting. Måske du er Elektriker, Kølemontør, Smed eller noget helt fjerde. Vigtigst af alt er, at dine hænder er skruet rigtigt på, og du ser udfordringer frem for begrænsninger, samt kan håndtere at tingene indimellem går lidt hurtigt.

Vi søger DIG, som kan tænke selv og udføre opgaverne med ildhu og grundighed. DIG som er, mødestabil, fleksibel, har et godt humør og ikke lader dig slå ud af udfordringer. Du elsker mangeartede opgaver og at dagene sjældent er ens.

Personlige kompetencer:

Vi kan tilbyde en spændende stilling i et hus i vækst, hvor 2 dage sjældent er ens. Vi har en uformel tone og ser humor som et bærende element i en travl hverdag. Vi har fokus på udvikling og vores organisation er under forandring. Vi udvider derfor afdelingen med en tekniker, til at vedligeholde vores anlæg, bygninger og udeområder. Samtidig arbejder vi på vores arbejdsmiljø, det fysiske såvel som det psykiske, hvor vores mål er at skabe den bedste arbejdsplads for alle.

Kontaktoplysninger:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til General Manager Lars Stærkær på tlf. 24 91 10 07. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 26/3-2023.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.