Saxe Hansen A/S

Indkøber, Randers

Er du den, der kan samle trådende mellem indkøb og igangværende produktionsopgaver

Kan du lide at følge projekter til dørs?

Så er det dig SAXE Hansens automationsafdeling i Randers gerne vil have med på rejsen til at udvikle vores lokale, indkøbsfunktion til vores produktion. Vi søger en erfaren indkøber og ordrebehandler, som trives med at varetage produktdata vedligehold, indkøb og samtidig være koblingen mellem lageret, monteringen og systemerne. Stillingen refererer til den tekniske chef i tæt samarbejde med kollegaer i lignende funktioner i Randers, Værløse, Hvidovre og Jönköping.

Din erfaring

Du sidder sandsynligvis i en lignende stilling, hvor du har overblikket over de løbende indkøb og lagerbeholdninger. Du har flere års erfaring med opgaver inden for drift (indkøbsstyring, lagerstyring, logistik, m.m.). Du er udpræget selvstarter og vant til selvstændigt at tage beslutninger inden for eget ansvarsområde.

Arbejdsopgaverne

Du får ansvar for driftsopgaverne herunder:

  • Vareoprettelse – koordinering med konstruktion
  • Varebestilling til produktionen
  • Intern indkøbsstyring
  • Indkøbsregistreringer og opfølgning
  • Logistik
  • Superbruger på ERP og CRM-systemer

Du skal desuden bidrage til løbende optimering og videreudvikling af indkøbsrutinerne, ligesom du vil indgå i det daglige administrative arbejde med arkivering, telefonpasning og lignende. Vi tilbyder til gengæld en meget fleksibel stilling, hvor du i store træk selv har mulighed for at tilrettelægge dine arbejdstider.
Arbejdstiden er afhængig af den rette kandidat, om det skal være fuld tid eller lidt mindre.

Løn efter kvalifikationer.

Uddannelse

Du har minimum 2 års erfaring fra lignende stilling i beslægtet branche.
Du har sikkert en kontormæssig uddannelse eller en teknisk uddannelse der er gået mod det administrative. Det væsentligste er, at du har dokumenteret erfaring med indkøbsopgaver, og at du er vant til at arbejde med økonomisystemer og styring af indkøb og produktregistrering.

Gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Om dig

Du trives i en håndværks- eller produktionsvirksomhed, hvor tingene er nede på jorden og hvor vi alle mødes i øjenhøjde. Du tager ejerskab for opgaven med humør og fleksibilitet.

IT-viden

Det forventes at du er vant til at arbejde med Office-systemer som Word, Excel, Outlook m.m., og at du kan begå dig i et avanceret økonomistyringssystem.

Virksomheden

Saxe Group består af omkring 90 medarbejder fordelt på afdelinger i Værløse, Hvidovre, Jönköping, Oslo og Randers. Afdelingen i Randers består af ca. 36 medarbejdere.

SAXE Hansen blev grundlagt I 1967 af Henning Saxe Hansen. Da SAXE begyndte, var firmaets fokus på sprøjtestøbning og ekstrudering af plast. Gennem årene blev der udvidet med adskillelige agenturer for maskiner til fremstilling af plastemner. Afdelingen i Randers arbejder med udvikling og servicering af automation og industrirobotter.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Kasper Due Skjøtt
Mobil +45 4042 0992
Mail: hr@saxe-group.com

Se mere på www.saxe-group.com

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.