Brandt Diamant A/S Hedehusene

Vi søger hos Brandt Diamant to montører til diamantboring og -skæring samt en montør til betonfræsning og slibning – gerne opstart hurtigst muligt

Vil du arbejde med det nyeste grej i en virksomhed med mange års erfaring i branchen? Kan du arbejde selvstændigt og finde på løsninger, som lever op til vores høje standarder?

Hos Brandt Diamant tilbyder vi et udfordrende job med gode vilkår. Vi har haft et travlt 2022 og det fortsætter, derfor mangler vi tre dygtige kollegaer, så vi kan betjene alle vores gode og trofaste kunder.

Bliv en del af Brandt Diamant

Vi er et diamantbore- og diamantskærefirma og blandt de bedste, når det drejer sig om diamantskæring og -boring, betonslibning og -fræsning, altannedskæring samt wireskæring. Med 40 års erfaring har vi gennem årene løst mange forskelligartede opgaver for en bred vifte af tilfredse kunder såsom entreprenører, håndværkere samt offentlige instanser. Her er god stemning medarbejderne imellem, og vi har ry for at være en virksomhed med orden på tingene. Læs mere om os på www.brandtdiamant.dk

Få et udfordrende og selvstændigt job

På en almindelig arbejdsdag kører du ud hjemmefra i egen værkstedsbil, stillet til rådighed af virksomheden. Opgavestyring og timeregistrering sker via vores bookingsystem. Det betyder, at du om eftermiddagen ved, hvordan din næste dag ser ud. Du kører typisk alene ud og servicerer kunderne, men det sker også, at du tager ud med flere kollegaer på et større projekt.

Vi er stolte af virksomheden og det, vi leverer

Som skæremontør får du mulighed for at arbejde med det nyeste grej i samarbejde med 25 dygtige og erfarne håndværkere, mange med 10-15 års erfaring. Vores montører er veluddannede og kender branchen med de krav, der stilles til diamantskæring og -boring.

Derudover holder vi årlige PU-samtaler og sørger for kurser og uddannelse, som sikrer, at vi altid har de mest kvalificerede medarbejdere. Vi er medlem af Dansk Byggeri og har ordnede lønforhold efter bygge- og anlægsoverenskomsten samt sundheds- og tandlægeforsikring.

Er du en erfaren håndværker?

Det er et plus, hvis du har en erhvervsmæssig uddannelse som smed, mekaniker, maskinarbejder, tømrer eller lignende og har et par års erfaring inden for vores branche. Hvis du ikke har erfaring inden for vores branche, bliver du oplært hos os. Ligeledes har du kørekort.

Som person er du en god og hensynsfuld kollega, der er villig til at hjælpe i travle perioder. Du er selvstændig og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Er du den, vi søger?

Ring til Jeanette Brandt på 30 65 54 65 ved spørgsmål. Ansøgning og CV modtages via nedenstående QuickApply-ansøgningslink "Ansøg".

Kan du ikke få fat i Jeanette, så ring til Bjarne på 30 65 54 60 – hellere i dag end i morgen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen tages af nettet, når jobbet er besat.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.