Fonden Gudenåcenteret

Gudenåcenteret i Tørring søger forpagter til centerets køkken- og festfaciliteter

Vores forpagter gennem de seneste fem år har ønsket at stoppe med udgangen af 2022.

Derfor søger vi en ny forpagter til hurtigst muligt at overtage og videreføre den i forvejen velfungerende drift af Gudenåcenterets køkken- og festlokaliteter.

Om Gudenåcenteret:

Gudenåcenteret er et multifunktionelt center, der både rummer og leverer plads og hjerterum til stort set alle former for idrætslige, kulturelle og folkelige aktiviteter og arrangementer i Tørring.

Gudenåcenterets bygninger ejes af Fonden Gudenåcenteret og drives af Den Selvejende Institution Gudenåcenteret med hver sin selvstændige bestyrelse. Centerets daglige ledelse og drift varetages af en centerleder samt en drifts- og aktivitetsleder.

Centeret har ca. 7.000 kvm under samme tag, fordelt på: Topmoderne lokaler til mødeaktiviteter, kurser, konferencer, fester, koncerter og andre folkelige arrangementer – Produktionskøkken, café og kiosk – Bibliotek, borgerservice, lokalpoliti – Idrætshal – Svømmehal – Indoor Cycling – Fysioterapiklinik – Motions og fitnesscenter – Indendørs skydebane – Lokalhistorisk arkiv – Køreskole.

Desuden råder Gudenåcenteret over et omfattende udendørsareal med fire fodboldbaner, multibane, miniparkouranlæg, petanque og outdoorfitness og udendørs træningshave.

Vi tilbyder vores nye forpagter:

  • Et topmoderne og veludstyret produktionskøkken med køle- og frysefaciliteter og depot.
  • Tre moderne møde-, kursus- og festlokaler med inventar og med plads til henholdsvis 150, 50 og 40 personer, alt efter arrangementets formål.
  • En igangværende forretning på fordelagtige forpagtningsvilkår.
  • En oplagt mulighed for evt. levering af mad ud af huset.
  • Solid opbakning fra den daglige centerledelse, øvrige personale og bestyrelserne bag.

Vi håber at finde en forpagter, der:

  • Er uddannet kok, økonoma, køkkenleder eller har anden relevant uddannelse eller erfaring.
  • Er venligt imødekommende, fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig.
  • Kan tilbyde centerets mange brugere og gæster en god kulinarisk oplevelse til hverdag og fest.
  • Har de forretningsmæssige kompetencer, der skal til for at drive en selvstændig virksomhed.

Ansøgning:

Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive en del af en dynamisk og velfungerende organisation? Så send en kort ansøgning vedlagt CV og en beskrivelse af, hvordan du forstiller dig, at et fremtidigt samarbejde mellem dig og din virksomhed og Gudenåcenteret kan udmønte sig i dagligdagen til gavn for begge parter.

Ansøgning sendes hurtigst muligt via QuickApply-ansøgningsknappen ”Ansøg” nedenfor til formanden for Fonden Gudenåcenteret Jakob Tornvig. Hvis du har behov for yderligere oplysninger eller en rundvisning i centeret forinden, er du velkommen til at kontakte formanden for Den Selvejende Institution Gudenåcenteret Bjarne Johansen på mobil 20 63 05 31.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.