JH Revision Godkendt Revisionspartnerselskab Taastrup

Erfaren revisor til succesfuldt firma

  • Vil du have en rigtig god mulighed for at bringe din faglighed i spil i tæt samarbejde med erfarne kolleger og relativt unge statsautoriserede revisorer?
  • Har du lyst til at skrive nye kompetencer på CV’et?
  • Og kan du se fordelene ved at arbejde lige uden for København – tæt ved motorvejen og med gode parkeringsforhold?

”Vi er på mange måder et traditionelt revisionsfirma. Men vi er også meget moderne, da vi udfører alt elektronisk, og vi tilbyder alle de goder og vilkår, der skal give de bedste betingelser for vores medarbejdere,” fortæller statsautoriseret revisor Frederik Bille.

Egen kundeportefølje og masser af professionel sparring

JH Revision er et mindre revisionsfirma beliggende i Taastrup. Vi har eksisteret siden 1991, og vi beskæftiger i dag 23 kolleger.

Som revisor får du ansvar for din egen kundeportefølje, som du løbende assisterer og rådgiver. Du opstiller regnskaber og varetager revision heraf, ligesom du fungerer som skattemæssig sparringspartner for dine kunder. Du får det fulde ansvar for kundernes revision og økonomi fra A til Z, både elektronisk og telefonisk, men til tider arbejder du også ude hos kunderne. Kunderne spænder bredt, dog primært mindre og mellemstore ejerledede virksomheder.

Afhængig af din erfaring og dine ønsker er der også mulighed for at arbejde med specialopgaver som rådgivning af kunder i forbindelse med omstruktureringer og/eller intern undervisning af dine kolleger.

Lækker frokostordning og mange personalegoder

Vi ved, at det er vigtigt at trives på arbejdet for at kunne levere en god indsats. Vi har derfor skabt en virksomhed, hvor der er plads til at være lige præcis den, du er. Desuden har vi et effektivt efteruddannelsesprogram og en lækker frokostordning og massageordning samt fokus på din fritid – vi tilrettelægger dine arbejdstider ud fra dit bagland, og der er også mulighed for at arbejde hjemmefra i perioder. Såfremt du er under uddannelse eller ønsker at videreuddanne dig, støtter vi dig selvfølgelig også heri. Mød dine nye kolleger her.

”Selvom det går rigtig godt, og vi har travlt, så vil du opleve, at der altid er plads til at hygge sig og have det sjovt. Og vi er meget afslappede og nede på jorden, selvom vi er professionelle.” – Frederik

Er det dig, vi leder efter?

  • Vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaring som revisor, ligesom vi lægger vægt på, at du kan opbygge tillidsfulde relationer.
  • Hvis du har mange års erfaring, tilpasser vi selvfølgelig opgaverne efter dit niveau.
  • Du har gerne kendskab til et eller flere af følgende programmer: CaseWare, Skat Nova, TimeView samt Office-pakken.

”Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores sociale team, og jeg er sikker på, at du bliver glad for at indgå i en virksomhed med meget høj faglighed og alle de udfordringer, der skal til for, at du trives i din rolle.” – Frederik

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via QuickApply-knappen "Ansøg".

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.