Berry Superfos Randers a/s

Maskinpasser til aftenhold, weekend dag og weekend nat

Har du erfaring med drift og vedligeholdelse af maskiner, og har du lyst til et ansvarsfuldt job? Så er det måske dig, vi leder efter.

Berry Superfos er inde i en positiv udvikling, og vi søger derfor nye kollegaer. Berry Superfos producerer plastemballage hovedsagelig til fødevareindustrien. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Randers og søger endnu en dygtig maskinpasser til holdet. Du får en afgørende rolle hos os, da vores produktion ikke kan køre uden dygtige maskinpassere!

Dit arbejde bliver blandt andet at sikre labelskift, materialeskift samt i nogen udstrækning fejlretning på maskiner, robotter og vision. Du får til ansvar at bidrage til at renholde samt generelt at passe maskinerne.

For os er det vigtigt, at

  • Du er punktlig, positiv og har lyst til at samarbejde med dine kollegaer på tværs af faggrupper
  • Du har lyst til at tilegne dig tekniske færdigheder – vi er klar til at lære dig det, du ikke kan i dag
  • Du tidligere har beskæftiget dig med industriel produktion eller på anden måde med teknik

Vi arbejder som sagt med emballage til fødevareindustrien, og det er derfor vigtigt, at du er hygiejnebevidst, ryddelig og omhyggelig, også når det kommer til dit arbejdsområde. Hvis du har erfaring fra et lignende job i fødevareindustrien, er det også et stort plus.

Arbejdstiderne er:

For aftenhold: mandag - torsdag kl. 15.00 – 23.00 og fredag kl. 15.00 – 22.00

For weekend dag: lørdag kl. 05.00 – 17.30 og søndag kl. 06.00 – 18.30

For weekend nat: lørdag kl. 17.30 – 06.00 og søndag kl. 18.30 – 07.00

Vi tilbyder dig

Et job med ansvar og mulighed for faglig udvikling. Vi er klar til at lære dig det, du ikke kan, så længe du har lysten og gåpåmod.

Derudover får du en konkurrencedygtig løn, pensionsforhold, skifteholdsvilkår, m.m. ifølge Industriens Overenskomst. Du får mulighed for at tiltræde sundhedsforsikring, og vi har en velfungerende personaleforening, der laver mange gode arrangementer.

Der er frugtordning og kaffe til rådighed i dagligdagen samt vaskeordning af arbejdstøj.

Sådan ansøger du

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du kan se dig selv i ovenstående. Vi behandler løbende ansøgninger, så søg allerede nu ved at sende en kort motiveret ansøgning og dit CV til superfosrandersjobs@berryglobal.com

Virksomhedsoplysninger

Berry Superfos Randers a/s
Haraldsvej 25
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 101112
www.superfos.com


Bliv en del af en international koncern

Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global, designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Vi er markedsledende på vores felt og har fokus på bæredygtighed ved i stigende grad at tilbyde både food og non-food emballageløsninger, der kan genanvendes, har lavt materialeforbrug og indeholder genanvendte råmaterialer. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København, og vi har fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i hele Europa og Balkanlandene. I Berry Superfos får du 3.700 kolleger, der tilsammen leverer en årlig omsætning på omtrent €781 mio. Koncernsproget er engelsk.