Green Box Aulum

Fag- eller tillært flisemurer

Vær med til at producere fremtidens badeværelse

Grundet stor vækst i Green Box søger vi dygtige fag- eller tillærte flisemurere til vores fliseafdeling. Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, hvor du tager ansvar for at arbejdet udføres i en høj kvalitet. Du er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger. Da vi har travlt, er det vigtigt, at du trives med højt tempo, da hverdagene kan være hektiske. Vi løfter i flok, og som teamplayer er du med til at udvikle de områder, der hører til teamet.

Om jobbet

Du vil komme til at arbejde med montering af sokkel- og vægfliser.

Din baggrund

Du kan være faglært murer, eller du kan være fag- eller tillært flisemurer. Det vigtigste er, at du har erfaring med at montere fliser.

Om dig

  • Du er meget kvalitetsbevidst og forstår vigtigheden i at overlevere dit arbejde til den næste kollega i rette kvalitet
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er positiv
  • Du er stabil og en teamplayer
  • Du trives godt i en virksomhed, hvor der stilles store krav med gensidig respekt

Vi tilbyder

Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø. Du bliver en del af en virksomhed med en flad organisering, hvor du får mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi prioriterer medarbejdertrivsel højt og tilbyder en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og en aktiv personaleforening. Arbejdssted er Vævervej 30, 7490 Aulum.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte produktionschef Dennis Farskov på tlf. 2257 6783. Ansøgning sendes via ”Ansøg” snarest. Vi indkalder løbende til samtaler. Forventet ansættelse hurtigst muligt.


Om Green Box

Green Box producerer og leverer præfabrikerede badeværelser i en innovativ og let konstruktion med betonstøbt gulv. Hos Green Box tænker vi nyt, bæredygtigt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad, både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere til alle vores tilfredse kunder. Læs mere om Green Box her: www.greenbox.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.