Tech-Huset ApS

SolidWorks- & Inventor-minded Maskiningeniør

Tech-Huset ApS Kolding og København

Indrykket 

Elsker du at tage ansvar for dine egne projekter og have stor indflydelse på din hverdag? Synes du, det er trivielt at sidde med den samme opgave i flere år? Så er du perfekt til stillingen som maskiningeniør hos Tech-Huset. Lige nu søger vi to maskiningeniører, en til vores kontor i Kolding og en til vores kontor i København. Ambitionerne og forventningerne er tårnhøje som konsulent for os. Så hvis du har et kæmpe drive og vil være med til at sætte nye standarder, så har vi jobbet til dig.

Når solid kvalitet møder fremtidsorienteret udvikling

Hos os vil du blive en del af et team, der altid møder kunderne med et smil og en løsning til netop deres problem. Vi er Danmarks mest fleksible konsulenthus, det dækker opgaverne vi tager ind, men også vores konsulenter – som altid leverer et stålstærkt resultat.

I Tech-Huset er hverdagen travl, og der altid fart over feltet. Vi har et stærkt bagland, hvor du altid er velkommen til at sparre med vores andre dygtige maskiningeniører

Du kan se frem til følgende:

  • Mange forskellige projekter, indenfor det danske erhvervsliv
  • Benytte dit servicegen ude ved kunderne
  • Ansvar over egne projekter fra dag et
  • Videreudvikling af dine i forvejen skarpe evner indenfor SolidWorks og Inventor
  • En travl hverdag, hvor vi vægter fællesskab og kvalitet lige højt
  • Muligheden for altid at blive udfordret på dine skills og know-how – så du står bedre end da du startede på projektet

Maskiningeniør med stort drive og øje på målet:

Vi leder efter en maskiningeniør, der trives i en travl hverdag. En som værdsætter at møde nye mennesker og sætte sig ind i projekterne og udfordringerne ude ved vores kunder. Nogle gange vil det være hektisk og kaotisk. Her er du typen, der flyder ovenover, bevarer roen og holder målet for øje.

Der vil altid blive forventet et resultat i topkvalitet, derfor er du sværvægter i SolidWorks, Inventor og PDM-systemerne. Du er passioneret omkring faget og har et bredt materialekendskab både indenfor rustfri/ sortstål og plast, samt de overfladebehandlinger der medfølger.

Vores mål og ambitioner:

Tech-Huset består af en række dygtige specialister med en bred vifte af fagligheder. Dine nye kolleger er derfor en blanding af maskiningeniører, maskin- og bygningskonstruktører, tekniske og grafiske designere m.m. Vores værdier er baseret på traditionelle dyder, med stort fokus på fremtiden og udvikling. Vi er med til at løse opgaver og udarbejde projekter i hele landet. Med vores fleksible løsninger, gør vi det så nemt som muligt for kunderne. Hos os vægter vi videreuddannelse højt, sådan at vi altid er ajour med de nyeste systemer og trends. Der er altid kort mellem smilene og de hurtige beslutninger.

Send din ansøgning og CV ”Søg jobbet online” forneden. Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt Martin Lausen på 2330 0907 eller ml@tech-huset.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.