Formand til højspændingsprojekter

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter en erfaren formand til spændende højspændingsprojekter. Hovedvægten af dine projekter vil være 50kV, men du vil også varetage spændende projekter inden for 30kV og 132kv. Projekterne er primært på Østsjælland og omkring Storkøbenhavn.

Som formand i vores højspændingsafdeling vil du have en koordinerende rolle, og agere bindeled mellem produktionen og vores folk på pladsen. Du vil være med i projekter helt fra starten til den endelige aflevering. Forventeligt vil du have ca. to-tre projekter kørende sideløbende.

Nordkysten har kontorer i Glostrup og i Gilleleje, som du frit kan bruge når du ikke er ude på pladserne, hvor der også vil være skurvogne til rådighed.

Dine opgaver består primært af:

  • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder og/eller projektleder
  • Styring af højspændingsprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom at du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten
  • Afsætning af tracé samt gennemgang af krydsende kabler og ledningsoplysninger
  • Agere bindeled mellem produktion og mandskabet på pladsen
  • Varetage kvalitetssikring af det udførte arbejde på pladsen
  • Daglig styring af mandskabet på pladsen, hvor du har fokus på at skabe motiverede medarbejdere, som er glade for at møde på arbejde

Vi tør godt love, at du vil opleve et afvekslende arbejde, hvor frihed under ansvar og gode kolleger ikke blot er tomme ord. Hos Nordkysten kan du forvente at blive en del af en virksomhed, hvor tillid og ansvar til den enkelte medarbejder vægter højt. Fordi det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, har vi stort fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi generelt løfter i flok og alle er indstillet på at give en hånd med.

Om dig

Du har oparbejdet erfaring som formand inden for infrastrukturopgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med højspændingskabler og kabeltræk. Du ved, hvad det kræver at sikre gode projekter, som lever op til kvalitet og økonomi – og derfor har du løbende fokus på oplæring og motivering af dit mandskab på pladsen.

Du bliver en del af …

Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.

Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.

Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.

Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Er du vores nye formand?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send dit CV hurtigst muligt via nedenstående ansøgningslink "Søg jobbet online". Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen

til at kontakte HR-partner Sarah Bykær på 2321 3927 eller sab@nordkysten.dk.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.