Dansand A/S

Klejnsmed

Dansand A/S Brædstrup

Indrykket 

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos en af Danmarks førende råstofproducenter? Til vores reparations- og vedligeholdelsesafdeling søger vi to dygtige klejnsmede.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor der er fokus på trivsel hos den enkelte medarbejder, samtidig med at vi konstant arbejder på at udvikle forretningen.

Vi er 43 medarbejdere, som er beskæftiget med produktion, vedligehold, produktudvikling, salg og administration. I årtier har vi arbejdet med automatisering og digitalisering af vores produktionsprocesser og med at skabe et sikkert og trygt arbejdsmiljø. Resultat: glade kolleger, der er stolte af at arbejde hos Dansand.

Dine arbejdsopgaver

Som klejnsmed er du med til at sikre, at vores produktionsanlæg altid kører optimalt. Du indgår i et mindre team med dygtige kolleger og kan se frem til en spændende og alsidig hverdag. Dine opgaver spænder fra opbygning af nye maskiner til fejlfinding og reparation af det eksisterende produktionsanlæg.

Bliv en del af vores vagtordning

Du indgår i en vagtordning, hvor du hver 6. uge står til rådighed udenfor normal arbejdstid.

I forbindelse med vagtordningen kommer du til at arbejde med IT-baseret processtyring. Dine vagter er af en uges varighed.

Dig og din profil

 • Du er uddannet klejnsmed
 • Du er fagligt kompetent og har blik for, at der skal være kvalitet i arbejdet
 • Du har lyst til en til tider hektisk hverdag
 • Du skal være indstillet på at bruge IT i din hverdag
 • Et krav at du har kørekort B
 • Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav
 • Du er en holdspiller, og du har lyst til at bidrage positivt til det gode samarbejde på tværs af alle afdelinger i Dansand.

Vi tilbyder

 • Et spændende og alsidigt job med gode ansættelsesforhold
 • Et åbent og uformelt arbejdsklima
 • En fantastisk kantineordning
 • Kvalifikationsløn efter aftale

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Claus Arve Ca@dansand.dk eller 23 22 72 63. Det er også til denne mail, du sender din ansøgning.

Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt, og ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Om Dansand A/S

Dansand er Danmarks førende sandspecialist. Vi producerer 500.000 tons forædlet sand om året i mere end 20 forskellige sorteringer. Dertil kommer en lang række specialprodukter. Det fine kvartssand hentes op fra den midtjyske undergrund og er resultatet af mere end 22 mio. års geologisk evolution. Produkterne afsættes indenfor fire forretningsområder: Industri & Byggeri, Sport & Fritid, DIY (do-it-yourself) og Miljø. Dansand har eksisteret i 50 år. Gennem de seneste 15 år har vi investeret et trecifret millionbeløb i at fremtidssikre produktion, adgang til råvarer og afsætning. Bliv klogere på Dansand og Dansands produkter på www.dansand.dk