Mountain Top (Denmark) ApS

Senior Procurement Partner til Global Procurement Team

Mountain Top (Denmark) ApS Frederikssund

Indrykket 

Mountain Top er international markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr og accessoires til pickup-biler.

Som leverandør til bilindustrien er kvalitet, tid og optimering afgørende parametre for succes. Disse har været grundlaget for Mountain Tops betydelige vækst i de seneste år, hvilket kan dokumenteres med talrige Børsen Gazelle-priser. Den store fremgang har betydet nye fabrikker i Thailand og USA, hvilket for alvor har forvandlet virksomheden til en global spiller med fortsat store vækstambitioner.

Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Toyota, Hyundai, Nissan m.fl. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne.

Mountain Top søger en dygtig og engageret Senior Procurement Partner.

I tæt samarbejde med dine kolleger i det danske Procurement Team, dine indkøbskollegaer i Thailand og USA samt stakeholders i andre afdelinger bliver dit primære ansvar at optimere og udvikle samarbejdet med vores leverandører. Vi forventer, at du efter mange års erfaring har en solid værktøjskasse og en kreativ tankegang, som gerne rækker ud over de gængse principper indenfor strategisk indkøb og SRM. Det skal du bruge for at finde de bedste løsninger for Mountain Top Group, som balancerer kostoptimering og værdiskabelse med kvalitet og risiko.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Supportere Global Procurement Director i udviklingen af den nye Global Supply Strategy samt implementering af denne
 • Identificere, analysere og evaluere nye potentielle leverandører i samarbejde med vores Senior Purchaser og PMO
 • Forhandling med nye og eksisterende leverandører
 • Samarbejde med vores Global Supply Chain Analyst omkring analyser af priser og cost (TCO)
 • Indgåelse af leverandøraftaler, lageraftaler, m.m. i samarbejde med interne stakeholders
 • SRM:
  • Leverandørperformance; evaluering- og opfølgning (KPI)
  • Sikre kvalitetscertifikater, beredskabsplaner m.v. samt øvrige krav i henhold til IATF16949
  • Udvikle og optimere samarbejdet med vores strategiske leverandører, herunder involvering af interne stakeholders i Danmark, Thailand og USA
  • Sammen med Global Procurement Director udvikle partnerskabsmodel for nøgleleverandører
 • Rapportering til ledelsen

Hvem er du?

Vi forventer, at du har flere års erfaring indenfor strategisk indkøb som Category Manager, Strategisk Indkøber, Supplier Relationship Manager, Procurement Partner eller lign.

Har du erfaring fra autobranchen og kendskab til IATF16949, er det et plus, men ikke et krav. Erfaring med ISO9001 og ISO14001 er en fordel. Desuden forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne merkonom, HD eller bachelorniveau.

Du trives med at løse mange forskellige arbejdsopgaver sideløbende, og det falder dig naturligt at se muligheder for optimering af dine arbejdsgange. Da vi er i gang med en transformation fra en traditionel dansk virksomhed til at blive en global koncern, er det vigtigt, at du er forandringsparat og struktureret, samtidig med at du fokuserer på, hvad der er bedst for Mountain Top Group, baseret på Value Creation, TCO og Risk.

I Procurement har vi en bred kontaktflade, internt såvel som eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og har gode kommunikationsevner. Du er ligeledes god til at opdyrke relationer.

For Global Procurement Director vil du agere sparringspartner i forhold til vores leverandører, herunder strategi, optimering, udvikling og risiko-mitigering.

Derudover forventer vi, at du

 • Har solid track record fra sourcing- og optimeringsprojekter med dokumenterede resultater
 • Er en rutineret forhandler, der med en kreativ tankegang finder mange veje til målet
 • Er rutineret IT-bruger med erfaring i ERP-systemer, gerne MS C5, samt MS Office-pakken
 • Er flydende i skrift og tale både på dansk og engelsk

Interesseret i at høre mere?

Du er velkommen til at kontakte Global Procurement Director Jan Reinhardt på tlf. + 45 6120 5819 eller HR-chef Jeanette Hassel på +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen.