Bodenhoffs Bageri

Butiksassistenter fuldtid, deltid samt ungarbejdere – Frederiksberg og Herlev

Bodenhoffs Bageri

Indrykket 

Vi har fuld fart på og søger derfor flere butiksassistenter til vores butik på Finsensvej (Frederiksberg) og vores butik i Herlev. Vi søger både folk til fuldtids – og deltidsstillinger. Derudover søger vi også ungarbejdere under 18 år.

Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvarer er vigtige parametre, og tradition og nytænkning går hånd i hånd. Vi har fokus på høj kvalitet og den gode smag. Vi bager delvist i vores butikker og resten i vores hovedbageri på Finsensvej på Frederiksberg.

På nuværende tidspunkt har vi 9 butikker i Storkøbenhavn og vi har fortsat planer om at åbne flere butikker. Senest har vi åbnet en ny butik i Valby i marts 2021.

Vi sætter pris på vores medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager, kaffe og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Vi kan lide at have det sjovt og godt sammen, også selvom vi har fart på, mens vi ekspederer og løser diverse opgaver i butikken.

Du skal have lyst til at:

  • servicere alle vores skønne kunder
  • have mange bolde i luften samtidig
  • holde butikken pæn, præsentabel og altid salgsklar
  • være den bedste bager i området

Arbejdet kræver, at du har overblik og er struktureret. Du skal lære vores brød og kager at kende, så du kan fortælle og vejlede vores kunder om vores produkter.

Du vil blive oplært i at bage, smøre sandwich samt at lave en god kop kaffe.

Du skal kunne tale, skrive og læse dansk.

Man arbejder som udgangspunkt ikke hver weekend, men du skal forvente, at der er vagtplaneret weekendvagter. Butikkernes åbningstider er fra ca. kl.5:00 - 18:00. Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Ansøgning til FINSENSVEJ (Frederiksberg):

Her sendes ansøgning med billede og CV til butikschef Dianne Koborg på mail: dianne@bodenhoffs.dk

Alt efter hvilken stilling du søger, skal du i emnefeltet på din mail skrive enten ”Finsensvej fuldtid”, ”Finsensvej deltid” eller ”Finsensvej ungarbejder”.

Ansøgning til Herlev:

Her sendes ansøgning med billede og CV til butikschef Tanja Carlsson-Gjøl på mail: tanja@bodenhoffs.dk

Alt efter hvilken stilling du søger, skal du i emnefeltet på din mail skrive enten ”Herlev fuldtid”, ”Herlev deltid” eller ”Herlev ungarbejder”.