Statsautoriseret revisor med fokus på betjening af store danske ejerledede virksomheder samt større internationale koncerner

Aalborg

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre?

Så søg ind hos os. Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega med erfaring, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med vores nuværende medarbejdere. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger og møder spændende og udfordrende kunder. Hverdagen kan til tider være hektisk, men en positiv tilgang samt fokus på fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du vil få en udfordrende og udviklende hverdag i et dynamisk miljø. Du vil få stort ansvar for den fortsatte udvikling af opgaver og projekter samt mulighed for at bidrage til kontorets fortsatte vækst.

Vi skræddersyr en kundeportefølje til dig

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling. Dine arbejdsopgaver vil primært være forankret i Middle Market, der blandt andet beskæftiger sig med store danske ejerledede virksomheder, større internationale koncerner samt børsnoterede virksomheder.

Opgaverne er mangeartede

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching og review, ansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder typisk om interne kontroller, regnskabsmæssige problemstillinger under IFRS og ÅRL samt i forbindelse med transaktioner. Afhængigt af dine ønsker til karrieretoning, vil du på sigt få mulighed for at blive en del af ledergruppen på kontoret og få ansvar som career coach (nærmeste leder) for yngre medarbejdere.

Stillingen som revisor i Aalborg indebærer blandt andet

 • Teamledelse
 • Opgavestyring i henhold til proces og økonomi
 • Review af yngre medarbejderes opgaver indenfor revision, regnskab, skatteopgørelse mv.
 • Kundekontakt i form af kommunikation med økonomiafdeling og ledelse
 • Diverse rådgivning inden for revision, regnskab, skatteret mv.
 • Rapportering
 • På sigt mulighed for at indgå i ledergruppen

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at:

 • Du har 10-15 års erfaring
 • Færdiggjort SR-uddannelsen eller er i gang hermed
 • Du har et højt fagligt niveau samt et ønske om fortsat at dygtiggøre dig
 • Du kan pleje eksisterende relationer og opbygge nye
 • Du har en interesse i at bidrage til dine yngre kollegers udvikling
 • Du fungerer som allround sparringspartner og rådgiver for dine kunder samt kollegaer og er proaktiv i din kommunikation
 • Du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Ansøg via linket øverst til højre, hvor du oploader din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante dokumenter. Vi behandler ansøgninger i takt med, at vi modtager dem.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Aalborg

Hjemmeside:http://www.pwc.dk/karriere

Yderligere oplysninger fås hos:

Partner Line Borregaard

line.borregaard@pwc.com

Mobil: 3067 3738

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Vi skaber succes sammen med vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Vi har nemlig brug for de bedste hoveder, de største hjerter og de bredeste smil til at fortsætte successen.

Se frem til et åbent miljø, hvor nye idéer bliver taget seriøst.

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder. Du vil opleve stor tiltro til dine evner og stort ansvar. Vi arbejder i et åbent, inspirerende miljø og sammensætter teams efter kundernes behov. Kolleger sidder klar over hele verden for at hjælpe dig og teamet med ekspertise og specialviden.

Vi har et fælles ønske om, at du skal lykkes og kan med glæde sige, at vores medarbejdere og partnere er blandt de allerbedste i Danmark. De udtrykker høj tilfredshed med at være en del af PwC. Stolthed, udfordrende og udviklende opgaver, mulighed for at prøve nye ting og benytte sig af fleksible rammer bliver fremhævet som noget af det særlige ved PwC i vores årlige medarbejdertilfredshedsmåling.

Vores værdier

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

Læs mere

Start din karierre hos PwC

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder.

Læs mere

Tag næste skridt i karrieren

Få her et indblik i, hvordan vi arbejder og den virksomhedskultur, som du vil møde hos os. Vi sætter samarbejde og de fælles succeser højt, og vi gør meget for at sikre, at vores kolleger er motiverede.

Læs mere

Oplev PwC

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og hver dag sammen med vores kunder skaber succes gennem en fælles, stærk indsats.

Læs mere

Tillid mellem mennesker er en gave, der er værd at dele

Hos PwC engagerer vi os i en række sociale netværk og partnerskaber, der skaber bedre rammer for bl.a. børn og unge og fremmer diversitet.

Læs mere