Fonden Drive - School Of Motivation

Lærer til skolevægringsindsats

Fonden Drive - School Of Motivation Billund

Indrykket 

Er du en dygtig lærer, der brænder for arbejdet med skolevægring? Og tror du på, at leg og samskabelse rummer uanede muligheder i både undervisning og behandlingsarbejde? Så er du måske lige den, vi leder efter!

Hvem er vi?

Drive er en not-for-profit fond i Billund, som hjælper børn og unge med at opbygge motivation til skolen og til livet. I vores skolevægringsenhed arbejder vi med elever med psykiske udfordringer, som fx ADHD, ADD, ASF, stress, depression og angst, som af den ene eller anden grund ikke kan komme i skole.

Vores drive er at gøre en forskel for den enkelte elev og hjælpe ham eller hende med at genfinde motivationen til skole og fællesskaber. Uanset om en elev har begyndende eller massiv skolevægring, er det vores mål at få ham/hende i skole – og i trivsel. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med skolen, familien og andre aktører i elevens liv.

Er du den lærer, vi søger?

Lige nu søger vi en fagligt dygtig og kreativt tænkende lærer. I vores skolevægringsindsats skal du være med til at opfylde den undervisningspligt, vi påtager os i vores elevforløb. For mens vi behandlingsmæssigt arbejder med årsagen til vægringen mod skole, skal vi sikre os, at eleven modtager undervisning.

I starten af et forløb vil eleven som oftest have stor modstand mod undervisning. Og det er her, hvor din kreativitet og dit playful mindset kommer ind i billedet! For gennem aktiviteter, som eleven finder interessante, skal du være med til at motivere eleven til igen at modtage læring – og på den længere bane at gå i skole.

Den lærer, vi søger, skal desuden:

 • Have erfaring fra arbejdet med børn og unge med vanskeligheder
 • Have lyst til at arbejde innovativt med skolevægringssager både fysisk og online
 • Se muligheder i udfordringer og turde tænke højt - og ud af boksen
 • Være robust og kunne arbejde selvstændigt
 • Kunne begå sig på engelsk (vi har internationale elever)
 • Have kørekort og mulighed for at bruge egen bil
 • Have lyst til at lege!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Drive bliver du en del af et mindre team, hvor seriøsitet og faglighed går hånd i hånd med humor og leg. Her fungerer en bordtenniskamp ofte fint som opvarmning til en udviklingssnak!

Sammen med dig ønsker vi at skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde, som bygger på anerkendelse. Du vil være med til at udbygge vores skolevægringsindsats – særligt den fag-faglige del.

Dit job som lærer i skolevægringsindsatsen vil have fleksible arbejdstider, som du selv er med til at planlægge (dog primært i hverdagene ml. 08-18). En stor del af din arbejdstid vil være hjemme hos eleven, og du skal derfor trives med at arbejde alene.

Derudover får du med Drive:

 • Mulighed for nytænkning i forhold til indsatser for børn, unge og familier
 • Feedback, supervision og tæt sparring på dit arbejde
 • Gode forhold med attraktiv løn, sundhedsforsikring og andre personalegoder
 • En moderne arbejdsplads beliggende i Billund – Børnenes Hovedstad – hvor vi ELSKER at lege!

Nysgerrig?

Læs mere om os på www.fondendrive.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Janne Svensgaard, som leder vores skolevægringsindsats, på telefon 5379 7190.
Vi holder løbende samtaler.


Fonden Drive er en erhvervsdrivende not-for-profit fond, der arbejder for at hjælpe børn og unge med særlige behov. Vi tror på, at motivation, leg og samskabelse er nøglen til læring. Læs mere om os og vores andre tilbud her www.fondendrive.dk