Fonden Drive - School Of Motivation

Lærer til innovativ specialskole

Fonden Drive - School Of Motivation Billund

Published 

Er du en dygtig lærer med et playful mindset, der tør tænke specialskole og -undervisning på en ny måde? Så er du måske lige den, vi leder efter!

Vi er på udkig efter en dygtig lærer, der vil gøre en forskel for børn og unge, der kæmper personligt, socialt eller fagligt. Vores elever har psykiske diagnoser som fx ADHD, ADD, OCD eller ASF. Rigtig mange af dem har mistet motivationen for både skole og deltagelse i fællesskaber.

Vores drive er at gøre en forskel for den enkelte elev og hjælpe ham eller hende med at genfinde motivationen. Vi mener ganske enkelt, at elever har krav på at få forløst deres potentiale og finde deres eget drive. At nå så langt som muligt med de kompetencer, de har.

Hvilken lærer er du?

For at trives i Drive skal du tro på, at leg og samskabelse som didaktiske principper rummer uanede muligheder – for det gør vi! Derudover skal du have lyst til at medskabe en ny specialskole.

Det er også et must, at du:

  • Har erfaring fra specialområdet
  • Ser muligheder i udfordringer og tør tænke højt - og ud af boksen
  • Er robust og har gåpåmod
  • Ikke er bange for at begå dig på engelsk (vi har internationale elever)

Derudover er det et kæmpe plus, hvis du enten er glad for søm og skruer eller har viden om e-sport… det har vi nemlig nogle elever, der er.

Hvem er vi, og hvad tror vi på?

Vi er en nyåbnet specialskole, som tilbyder individuel tilrettelagt undervisning og hjælper elever med at (gen)finde deres eget drive. For mens nogle leder efter fejl hos børn, leder vi i Drive efter motivation.

Vores skole er elevernes skole. Den bygger på solid praksis og teoretisk erfaring fra de voksne, som er omkring eleverne. Et af vores vigtigste mål i forhold til vores elever er at se dem trygge og glade, og i personlig trivsel i fællesskab med familie og skole. Elever, der lærer at mestre deres liv og udvikler deres kompetencer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Drive bliver du en del af et team, hvor seriøsitet og faglighed går hånd i hånd med humor og leg. Her fungerer en bordtenniskamp ofte fint som opvarmning til en udviklingssnak! Sammen med dig ønsker vi at skabe en åbent og tillidsfuldt samarbejde, som bygger på anerkendelse.

Derudover får du med Drive:

  • Mulighed for nytænkning i forhold til indsatser for børn, unge og familier
  • Feedback og tæt sparring på dit arbejde
  • Gode forhold med attraktiv løn, sundhedsforsikring og andre personalegoder
  • En moderne arbejdsplads beliggende i Billund – Børnenes Hovedstad

Nysgerrig?

Læs mere om os på www.fondendrive.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os +45 5357 5757.


Fonden Drive er en erhvervsdrivende not-for-profit fond, der arbejder for at hjælpe børn og unge med særlige behov. Vi tror på, at motivation, leg og samskabelse er nøglen til læring. Udover vores nyåbnede specialskole har vi bl.a. også en skolevægringsindsats. Læs mere om os og vores andre tilbud her www.fondendrive.dk