Albertslund

Teknisk områdeansvarlig, øst

Teknisk afdeling er forankret i Coop Ejendomme og er blandt andet faglig garant for at tekniske installationer lever op til Coop standarder. Du vil indgå i et team på 3 tekniske konsulenter i samme funktion, med primært fokus på opfølgning af drift og vedligeholdelse, samt udskiftning og ombygning af ventilation, vand, varme og el- installationer. Herudover i samarbejde med vores byggeafdeling, at sikre nye butikkers energiprofil og kvalitet, etableres ifølge Coop’s byggeprogram. Coops tekniske anlægsportefølje tæller mere end 15.000 tekniske anlæg.

Ansvarsområdet vil være øst for Storebælt og du vil få det tekniske ansvar for områdets ca. 430 butikker

Bopæl på Sjælland er påkrævet.

Du får base på vores Servicekontor i Albertslund og refererer til Teknisk Chef Michael Gram Møller.

Her vil du indgå i afdelingens øvrige tekniske specialister, med hver deres ansvarsområde.

Du skal være i besiddelse af en stærk teknisk indsigt kombineret med en udpræget økonomisk og kommerciel forståelse, samt gerne indsigt i dagligvaremarkedet. Der må forventes en stor del administrative opgaver, hvorfor generelle IT-kundskaber er et krav.

Ansvarsområder i stillingen

 • Ansvar for service og udskiftning af tekniske installationer (ventilation, klimakøling, varmeanlæg, vandanlæg, CTS, og el- installationer)
 • Tekniske udbudsbeskrivelser/beregninger til tekniske projekter
 • Assistere og vejlede butikker ved drift og optimering af tekniske installationer
 • Faglig garant for optimale tekniske løsninger til Coops anlægsportefølje
 • Medvirke ved projektering, kontrol og aflevering under montage af nye butikker
 • Sikre at tekniske installationer registreres i Dalux og udføre commissioning til drift
 • Rapportering på anlægsstatus, energitiltag og KPI
 • Økonomiansvarlig for tekniske forhold i projekter
 • Gennemgang og opfølgning på servicerapporter og vedligeholdelsesomkostninger
 • Kontakt til myndigheder og eksterne rådgivere
 • Problemløsning via CTS og energistyringsværktøjer
 • Diverse ad hoc-opgaver, såsom støjproblemer, driftsforstyrrelser og troubleshooting

Vores forventninger

 • minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling og har en uddannelse som f.eks. maskinmester, el-installatør eller vvs-tekniker
 • at du har bred teknisk viden – og gerne erfaring med tekniske installationer i dagligvarebutikker
 • at du har overblik og gennemslagskraft kombineret med gode samarbejdsevner
 • at du er vedholdende og struktureret
 • at du har evnen til at se potentielle muligheder/udfordringer/flaskehalse og håndterer disse rettidigt
 • at du er kunde- og serviceorienteret
 • at du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar
 • at du er indstillet på den del kørselsaktivitet

Vi tilbyder

 • Fagligt udfordrende, afvekslende og selvstændige opgaver
 • Seriøsitet og en uhøjtidelig omgangstone
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads
 • Gode ansættelsesvilkår; herunder fri bil, telefon, personalekøbsordning og fordelagtig pensionsordning m.m.

1. samtaler forventes afholdt i uge 43-44 og tiltrædelse forventes at være 1. december, men tidligere kan være en mulighed.

Send din ansøgning online senest den 24. oktober 2021 kl. 1200.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Teknisk chef Michael Gram Møller på telefon 5221 3267.

Om os

Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD.

I Coop-familien er vi lidt ualmindelige. Vi er nemlig ikke bare 38.000 kolleger og Danmarks førende udbyder af dagligvarer med 1100 butikker. Vi er også ejet af vores 1,7 millioner medlemmer.

At være ejet af 1,7 millioner danskere forpligter, og det gør vores formål om at sikre Bedre Mad Til Danskerne til en indgroet del af vores DNA. Derfor arbejder vi alle ud fra mottoet Sammen om bedre mad. Fordi vi er så mange der sammen driver forretningen videre, har vi også mange muligheder for både nye opgaver og ansvarsområder og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

At arbejde i COOP

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede kolleger og medlemmer, der brænder for at ændre danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur. Læs mere om vores madmanifest.

Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner.

Læs mere

”Jeg valgte at søge job hos Coop, fordi jeg gerne ville arbejde for en virksomhed, der gør noget for at fremme sunde og bæredygtige produkter.”

Tina Krarup, kommunikationsmedarbejder

Medarbejderfordele

Hos os får du selvfølgelig konkurrencedygtig løn og ansættelsesvilkår. Men vi giver også vores medarbejdere en hel del flere goder:

I Coop er vi ca. 38.000 kolleger, 1100 butikker og op til 300 varehuse. Derfor er mulighederne mange og en karriere i Coop kan udvikle sig på utallige måder. På hovedkontoret handler hverdagen om at skabe de bedste forudsætninger for at vores butikker lykkes. Det er uanset om du arbejder med f.eks. IT, Økonomi, Ansvarlighed, Kategori, Logistik, Salg og Marketing, HR eller er ansat på et af kædekontorerne.

Der er mange forskellige faglige profiler på hovedkontoret – alt fra kontor- og butiksuddannede til akademikere.

Vi arbejder målrettet med at udvikle vores kolleger via læring. Dette sker bl.a. gennem nye opgaver og mere ansvar, projektarbejde på tværs, forskellige uddannelsesforløb og ikke mindst ved job- og funktionsskifte internt i Coop.

Vi udvikler fremtidens ledere og sørger for, at Coop forbliver en ualmindelig virksomhed at være ansat i.

Læs mere

Som Danmarks største detailvirksomhed tilbyder Coop en bred vifte af stillinger og alternative karriereveje. Med vores fem forskellige butikstyper er der rig mulighed for at finde lige præcis dén kultur og de arbejdsopgaver, som passer dig, dine ønsker, kompetencer og temperament.

Den store bredde og forskellighed mellem vores butikstyper er tydelig på mange måder: butikkernes indretning, udbuddet af varer, kunderelationerne osv. Det giver dig stor fleksibilitet til at forme det arbejdsliv, som passer dig bedst. Du kan f.eks. vælge at blive i samme kæde og udvikle dig inden for ét butikskoncept, eller du kan opbygge dine kompetencer ved at skifte stilling internt i Coop og gøre karriere på tværs af vores fem butikstyper.

Læs mere