Orana Denmark A/S

Vedligeholdelsesmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S Rynkeby

Indrykket 

Vi søger en eller flere kompetente teknikere, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam, sikrer at vores produktionsapparat kører optimalt. Vi udfører løbende service og reparation af maskinparken på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby.

Vores produkter er alsidige, og du får derfor brug for din tekniske kreativitet samt din fokus på fleksibilitet og robusthed, når du arbejder på vores maskinpark.

Dine ansvarsområder og opgaver:

  • Sikre stabil drift gennem vedligehold af produktionsapparatet.
  • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud.
  • Udføre reparationer på eget værksted i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere.

Din profil

  • Du har erhvervet dig, en håndværksmæssig uddannelse som automatiktekniker, maskinarbejder, landbrugsmekaniker eller lignende. Du kan også have en teknisk nysgerrighed, som gør, at du har lyst til at arbejde med maskiner.
  • Erfaring med el, pneumatik samt lysten til at prøve noget nyt, er altid en fordel.
  • Har du erfaring med fødevareproduktion, kan det ligeså være en fordel, men tøv ikke med at søge hvis du ikke har den erfaring.
  • Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, er struktureret, har god ordenssans og teknisk flair.
  • Du har en fleksibel indstilling til din arbejdstid. Der er varierende arbejdstider dag/aften i en cyklus, eller fast nat hvis du har lyst til det. Weekendarbejde vil forekomme i forbindelse med forebyggende overarbejde.

Vi tilbyder

  • En selvstændig og afvekslende hverdag i en bæredygtig og innovativ virksomhed. Som medarbejder hos Orana Denmark kommer du til at færdes i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kollegaer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørn Petersen på tlf. 27533569.

Ansøgning:

Send en kortfattet ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt.

Da stillingen er til snarest ansættelse, vil der blive afholdt samtaler løbende.


Orana Denmark A/S er en del af Orana Gruppen. Orana udvikler, producerer og sælger kundetilpassede frugtbaserede produkter til mejerier, juiceproducenter og andre levnedsmiddelproducenter – samt Food Service-produkter i varemærket Østerberg til HORECA i mere end 40 lande. Derudover løntapper Orana Private Label produkter i glas- og PET flasker, dunke samt bag-in-box. Orana har fabrikker i Danmark, Egypten, Indien og Vietnam. Orana Gruppen har over 400 ansatte på verdensplan