Ambitiøs og erfaren revisor med fokus på de mellemstore virksomheder

Aalborg

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver, rådgiver kunder og får masser af erfaring.

Vi tilbyder en udviklende og varieret hverdag

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre kollegaer og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder både Årsregnskabsloven og IFRS, selskabsskat samt i forbindelse med transaktioner mv.

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende danske og internationale mellemstore kunder. Arbejdsformen er teambaseret og vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet sammen med spændende arbejdsopgaver gør, at du vil få en udfordrende hverdag i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du i høj grad har mulighed for at få indflydelse og tilrettelægge din egen hverdag.

Du er godt på vej - vi hjælper dig videre

Vi tilbyder dig en varieret og interessant hverdag, med fokus på uddannelse og udvikling af kompetencer, så du kan opnå dine mål. Er et af dine mål at blive statsautoriseret revisor, er PwC Aalborg stedet for dig, hvor du via afvekslende eksamensrelevante opgaver, får den relevante praktiske erfaring (underbygget via historisk høje beståelsesprocenter).

Vi forventer at:

  • Du har minimum 4 års praktisk erfaring fra revisorfaget
  • Du har HD-baggrund, er enten i gang med eller har afsluttet din CMA
  • Du er ambitiøs, udadvendt og fagligt nysgerrig
  • Du trives i et miljø, hvor der er høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og stramme deadlines
  • Du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden. Vær opmærksom på, at alle dine dokumenter skal uploades samme sted.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Aalborg

Hjemmeside: www.pwc.dk/karriere

Yderligere oplysninger fås hos:

Partner Line Borregaard
line.borregaard@pwc.com
Mobil 3067 3738

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Vi skaber succes sammen med vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Vi har nemlig brug for de bedste hoveder, de største hjerter og de bredeste smil til at fortsætte successen.

Se frem til et åbent miljø, hvor nye idéer bliver taget seriøst.

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder. Du vil opleve stor tiltro til dine evner og stort ansvar. Vi arbejder i et åbent, inspirerende miljø og sammensætter teams efter kundernes behov. Kolleger sidder klar over hele verden for at hjælpe dig og teamet med ekspertise og specialviden.

Vi har et fælles ønske om, at du skal lykkes og kan med glæde sige, at vores medarbejdere og partnere er blandt de allerbedste i Danmark. De udtrykker høj tilfredshed med at være en del af PwC. Stolthed, udfordrende og udviklende opgaver, mulighed for at prøve nye ting og benytte sig af fleksible rammer bliver fremhævet som noget af det særlige ved PwC i vores årlige medarbejdertilfredshedsmåling.

Vores værdier

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

Læs mere

Start din karierre hos PwC

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder.

Læs mere

Tag næste skridt i karrieren

Få her et indblik i, hvordan vi arbejder og den virksomhedskultur, som du vil møde hos os. Vi sætter samarbejde og de fælles succeser højt, og vi gør meget for at sikre, at vores kolleger er motiverede.

Læs mere

Oplev PwC

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og hver dag sammen med vores kunder skaber succes gennem en fælles, stærk indsats.

Læs mere

Tillid mellem mennesker er en gave, der er værd at dele

Hos PwC engagerer vi os i en række sociale netværk og partnerskaber, der skaber bedre rammer for bl.a. børn og unge og fremmer diversitet.

Læs mere