PROJEKTLEDER MED FOKUS PÅ BOLIG-, ERHVERVS- OG INVESTERINGSEJENDOMME

Vil du være en del af Nordens største Full Service Property House, hvor vi leverer fremsynede tekniske og bæredygtige projekter, så er du måske vores nye projektleder til projektafdelingen hos Newsec i Lyngby.

Vi søger en erfaren projektleder, som har lyst til at arbejde med optimering, renovering og vedligehold af bolig-, erhvervs- og investeringsejendomme.

Grib chancen og kom med på holdet, hvor vi har innovative måder at tænke ejendomme på med bæredygtighed og lejeroplevelsen i centrum

Vores opgaver spænder over alt fra nye lejemålsindretninger på bl.a. kontorer og butikker, konverteringer fra erhverv til boliger, generel ejer- og lejerrådgivning og energirenoveringer til projektledelse og bygherrerådgivning med strategisk rådgivning i ide- og udviklingsfasen, på nogle af Danmarks største ejendomsporteføljer.

Du bliver en del af et forretningsområde med ca. 60 dedikerede kollegaer, fordelt på 4 teams, der arbejder inden for områderne Energi & Indeklima, Bolig & Renovering, Invest & Erhverv samt Bygherrerådgivning & Projektudvikling.

På kontoret er vi en alsidig flok af arkitekter, ingeniører og konstruktører, der repræsenterer en meget bred palet af fagligheder inden for byggeri, der tilsammen giver en spændende hverdag.

Vil du være med til at styrke vores kultur?

Newsec er i gang med en forretningsmæssig og kulturel udvikling. Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet "Passion for Colleagues and Clients", hvor vi tror på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores virksomhed er drevet efter denne filosofi, og vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Attraktive medarbejdergoder

Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere, og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring. Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter.

Det betyder blandt andet, at arbejdstiden er inklusive frokostpause, og hvis de rullende helligdage som fx grundlovsdag, jule- og nytårsdage falder i weekender, så bliver de vekslet til en anden fridag. Det kalder vi "Newsec-dage".

Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, herunder bl.a. massage på arbejdspladsen.

Dine arbejdsområder i hovedtræk

  • Rådgivning af ejendomsmarkedets største investeringskunder og boligforeninger.
  • Projektledelse i alle faser, lige fra behovsafklaring, idéoplæg til aflevering, af større og mindre opgaver.
  • Professionel projektstyring fra A-Z.
  • Byggeledelse og tilsynsopgaver i udførelsesperioden, samt overdragelse til drift.

Som rådgiver i Newsec får du en unik mulighed for at følge processen hele vejen fra indledende rådgivning tæt på kunden til udarbejdelse af løsningsforslag og gennemførelse af projekter med efterfølgende overlevering til vores egne driftsfolk.

Resultatorienteret og empatisk

Du kan spejle dig i vores værdier ekspertise, integritet og innovation og trives i at medvirke til at lede mennesker igennem disse.

Du har formodentlig en uddannelse som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende, med +5 års erfaring inden for projektledelse af større og mindre byggesager.

Du har indgående kendskab til AB18, ABT18, ABR18 og Ydelsesbeskrivelse for byggeri og landskab, 2018.

Som projektleder skal du have fokus på at tage ansvar og styring samtidig med, at du har blik for detaljerne. Det er vigtigt, at du kan skabe sammenhæng, overblik og fremdrift i projekterne fra start, ved at stille skarpt på kundens behov og til slut ved at få færdiggjort og afleveret projekterne til driften.

Du vil som projektleder i Newsec få ansvar for både mindre og større projekter, så du skal have let ved at planlægge og organisere både egne og andre projektdeltageres bidrag. Du får mange samarbejdspartnere både indenfor og udenfor Newsec, vi lægger derfor vægt på dine evner inden for kommunikation og samarbejde.

Som person har du en empatisk, lyttende og rummelig tilgang til dine kollegaer. Det er vigtigt for dig at lykkes i fællesskab, og du bidrager til at skabe et åbent og ærligt rum, hvor alle kan fremkomme med deres synspunkter og idéer.

Endvidere taler og skriver du flydende dansk.

Newsec - certificeret af Great Place To Work

Hos Newsec har vi fokus på at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for at opnå den fælles succes.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes højt.

Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode uddannelses- og udviklingsmuligheder, både personligt og professionelt. Og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, og vi møder hinanden med et smil.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Danholt på mdh@newsec.dk, tlf. 2139 0435 eller Søren Eder-Jensen på sjn@newsec.dk, tlf. 2199 6477.

Send din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

gptw

Passion for Colleagues and Clients

I Newsec har vi brug for kompetente, engagerede og motiverede medarbejdere. Vi arbejder i et fordomsfrit miljø på tværs af forskellige fagligheder med det formål at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

Vi tilbyder faglig og personlig udvikling i dagligdagen og afholder årlige medarbejdersamtaler, ligesom vi jævnligt gennemfører medarbejderundersøgelser til brug for den fortsatte udvikling af Newsec.

Nye medarbejdere i Newsec sikrer vi en god start med et overordnet onboarding program til jobbet samt velkomstmøder med introduktion til Newsecs historie, kulturen og afdelingerne, der giver indblik i, hvilken forretning Newsec er.

Newsec er en mangfoldig arbejdsplads med mange muligheder og gode forhold for medarbejderne. Vi tilbyder faglige udfordringer og udviklingsmuligheder, løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsordning og en række øvrige medarbejdergoder

Læs mere
1

Kolleger

2.000

Fordelt i hele norden

2

Newsec Benefits

Newsec Benefits giver alle medarbejdere adgang til et attraktivt udbud af personalegoder. Sammen med vores samarbejdspartner, Benify, tilbyder vi et bredt omfang af bruttoløngoder, rabatter og tilbud.

3

Hele landet

Vi har 3 kontorer:

Hovedkontoret - Kgs. Lyngby

Aarhuskontoret

Næstvedkontoret

Jobagent

Hvis du under 'Ledige stillinger i Newsec' ikke fandt jobbet, der matcher din profil, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores Jobagent. Du vil få besked, når vi har et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.

Brug nedenstående link til at oprette dit CV.

Læs mere