Haslev Lægecenter

Konsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter

Indrykket 

Haslev Lægecenter er en stor kompagniskabspraksis beliggende lige midt i Haslev centrum og har 14.000 patienter tilknyttet.

Vores praksis er bestående af 8 faste læger, uddannelseslæger, 3 sygeplejersker, 4 lægesekretærer, laboratorie med en SSA og 2 bioanalytikere, et hold medicinstuderende samt en praksismanager.

Hvem søger vi?

Vi søger en sygeplejerske, som har fokus på tillid, faglighed og menneskelighed. En sygeplejerske med bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor med fokus på det medicinske speciale, som trives i de kontinuerlige forløb med vores særligt sårbare patienter.

Vi søger DIG, som er engageret, ansvarsbevidst, serviceminded, fleksibel og professionel, og som har lyst til at være i en stor praksis, hvor arbejdsdagen kan være uforudsigelig, men altid fagligt spændende og indholdsrig.

Du skal som vores nye kollega være åben og arbejdsom, omstillingsparat samt klar til nye udfordringer. Du trives ved selvstændigt arbejde, men deltager også aktivt ind i arbejdsfællesskabet.

Hvad er dine opgaver og ansvarsområder?

Du er nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt, og på baggrund af dette implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag. Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Telefonvisitation og booking af konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
 • Tæt samarbejde med kontoret og laboratoriet samt dækning af disse funktioner ved ferie/kurser o.a. Oplæring vil selvfølgelig finde sted.
 • Medansvarlig for planlægning og udførelse af undervisning og opkvalificering af dine kolleger inden for det sygeplejefaglige område.
 • Medansvarlig for at planlægge og udarbejde instrukser og anvisninger.
 • Medvirke til at udvikle og kvalitetssikre arbejdet i sygeplejerskegruppen og i huset.

Hvorfor skal du søge?

Stemningen og atmosfæren i Haslev Lægecenter vil du opleve som dynamisk, hyggelig og med plads til både faglig fordybelse og højt humør.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed samt med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring, som er individuelt tilpasset.

Du vil få mulighed for at folde dig ud fagligt og menneskeligt i et job fuld af dynamik og alsidighed. Du bliver del af et hus, hvor vi gør, hvad vi siger, og hvor vi møder hinanden med tillid.

Derudover får du et godt on-boarding program og mentorordning.

Vores indsatsområde i 2021 og 2022 er social kapital, hvor vi opbygger og udnytter de stærke relationer i huset på tværs af faggrupper, som gavner kvalitet og effektivitet. Vores særlige fokus er at styrke vores gode trivsel og vores gode arbejdsmiljø.

Det praktiske

 • Ansættelse på 34 timer pr. uge
 • Arbejdstiden foregår på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.00-16.00, onsdage til kl. 18.00.
 • Du har kørekort
 • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem DSR og PLA
 • Forventet tiltrædelse 1. oktober 2021, men gerne før

Er du nysgerrig efter at vide mere, så er du velkommen til at ringe til Praksismanager Katrine Hjorth Damkær på tlf. 2988 7525.

Vil du vide mere om Haslev Lægecenter, kan du gå ind på vores hjemmeside www.hlctr.dk.

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist: 15. august 2021.
Samtale: Uge 33 og 34.
Ansættelse: 1. oktober 2021, men gerne før.