Repenso Danmark ApS

Controller/økonomikonsulent

Repenso Danmark ApS Skanderborg

Indrykket 

Vil du være med til at digitalisere, kvalitetssikre og drifte bogholderi i små og mellemstore virksomheder, og motiveres du af en alsidig arbejdsdag, der veksler mellem dialog, fordybelse og nytænkning? Så er stillingen som controller/økonomikonsulent hos Repenso i Skanderborg måske noget for dig.

Som controller/økonomikonsulent vil du være med til at kvalitetssikre bogholderi for vores kunder i Danmark og Grønland. Du vil også få mulighed for at hjælpe vores kunder til at digitalisere deres bogholderi og skabe smidige forretningsgange.

Opgaveløsningen vil ske ude hos kunden eller fra kontoret i Skanderborg. Nogle kunder vil du overvejende betjene alene, og andre vil du betjene som en del af et team. Din rolle vil variere fra kunde til kunde og alt efter hvilke kompetencer du har, vil du både kunne fungere som bogholder, controller og lønkonsulent. I udgangspunktet vil du altid betjene flere forskellige kunder sideløbende og det er derfor vigtigt, at du er god til at have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket.

Dine arbejdsopgaver:

  • Kontrol og kvalitetssikring af bogføringsmateriale
  • Afstemningsopgaver
  • Budget og regnskabsudarbejdelse
  • Udarbejdelse af forskellige økonomiske rapporter
  • Bogføring og lønadministration
  • Opsætning af økonomisystemer og arbejde med implementeringsopgaver
  • For den kandidat, der har lyst til at udvikle sig indenfor procesoptimering og digitalisering, er der mulighed for at bidrage til optimering af forretningsgange og digitalisering af bogholderi hos vores kunder.

Vi forventer at du:

  • har en relevant uddannelse, fx en HD (R) eller lignende
  • har mindst 4 års relevant erfaring, fx fra revisionsbranchen

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med systemerne Uniconta og E-conomic samt erfaring med lønadministration.

Som person ser vi gerne, at du er social og god til at samarbejde både internt med dine kollegaer og eksternt med kunderne. Samtidig kræver stillingen, at du arbejder struktureret og befinder dig godt med at arbejde med deadlines. Opgaverne giver dig rig mulighed for faglig og personlig udfoldelse, men det betyder også meget for os, at vores medarbejdere er klædt godt på til at løse deres opgaver, og vi tager derfor også din kompetenceudvikling seriøst, og hjælper dig til at udvikle dine kompetencer i takt med opgavernes kompleksitet.

Hos Repenso har vi en uformel omgangstone og værdsætter et godt og tillidsfuldt kollegialt fællesskab, hvor vi alle har frihed under ansvar. Repenso er en forholdsvis ny virksomhed og har derfor en kultur i udvikling, som vi håber du vil bidrage positivt ind i.

Løn og arbejdstid

Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge ekskl. frokost, men med mulighed for deltid. Du kan dog forvente overarbejde i perioder, da arbejdet i nogen grad vil være sæsonbetonet.

Løn efter kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning via "Søg jobbet online" nedenfor.

Spørgsmål til stillingen rettes til HR-konsulent Nina Skovgaard Brandtoft på nina@repenso.dk.

Ansøgningsfrist

Vi holder samtaler løbende indtil vi finder den rette kandidat til stillingen. Vi ønsker dog stillingen besat indenfor den nærmeste fremtid, og du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt.

Om Repenso


Repenso blev stiftet i juli 2017 i Grønland. Stifterne bag er tidligere revisorer, som alle har det til fælles, at de har arbejdet i et af verdens førende konsulenthuse i Grønland. Fra tiden i Grønland erfarede de, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde outsourcing af løsninger til bogholderi og økonomistyring. Det blev startskuddet til Repenso. Siden er Repenso vokset til nu fem afdelinger, der ligger i Nuuk, Ilulissat, Skanderborg, Køge og Frederikshavn. Repenso har i alt 20 ansatte i Danmark og Grønland, og betjener en bred vifte af kunder, lige fra små enkeltmandsvirksomheder, fiskere og fangere til store internationale mineselskaber og nationale virksomheder. Læs mere om Repenso på vores hjemmeside www.repenso.dk.