R. Frimodt Pedersen A/S

Kontorelev

R. Frimodt Pedersen A/S Daugård

Indrykket 

Vi søger en engageret kontorelev med et administrativt gen, som har lyst til at blive en del af et erfarent og kompetent team. Du får en varierende elevplads med et godt socialt og uhøjtideligt arbejdsmiljø samt afvekslende opgaver. - så er du måske vores nye kontorelev med opstart 01-10-2021.

Uddannelsesforløbet

Som vores nye kontorelev vil du hverken komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder. Du får mulighed for at arbejde med forskelligartede administrative opgaver - bl.a. salg/ordremodtagelse og bogholderi, men primært indkøb, hvor vi importerer varer fra b.la. Tyskland, Italien og Tyrkiet. Derudover vil der være koordinering af SoMe markedsføring samt opgaver i forbindelse med messer.

Uddannelsen varer 2 år. Sideløbende med din oplæring i virksomheden følger du en obligatorisk skoleundervisning på en handelsskole.

Hvem er du?

Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og trives med at være på en arbejdsplads, hvor tempoet indimellem kan være højt. Det er vigtigt, at du evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, og at du er fleksibel. Som person har du en positiv attitude og er initiativrig ift. at søge nye opgaver.

Vi forventer desuden, at du:

  • Kan skrive og tale engelsk, gerne tysk, men ikke et krav.
  • Har erfaring med Microsoft Office-pakken (Word og Excel)
  • Er god til at stave og formulere dig på dansk

Hvem er vi?

R. Frimodt Pedersen a/s i over 50 år

I 50 år har vi arbejdet i transmissionsbranchen hvor vi repræsenterer førende europæiske producenter på det danske marked inden for energi- og specialmotor, gearmotor og elektromotorer.

Vi er en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt. Vi er en virksomhed med 21 ansatte, fordelt med 12 på kontoret og 9 på værkstedet.

Lyder dette som noget for dig?

Send os en ansøgning via ansøgningslinket, og du hører fra os. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg allerede i dag! Du er velkommen til at kontakte Jørn Bech-Nielsen for yderligere oplysninger. Se kontaktoplysninger nedenfor.

For at komme i betragtning til stillingen, har du enten gennemført HHX, EUX, HG2 eller EUD-student og opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med specialer. Har du en baggrund fra STX, HF eller HTX forventer vi at du har gennemført et 5-ugers grundforløb under uddannelsesretningen ’kontor’ før ansættelsen.

Adresse:

R. Frimodt Pedersen a/s
Ndr. Stationsvej 3
8721 Daugård
Tlf.: 7589 5444

Mail: rfp@frimodt-p.dk