Er du entrepriselederen, som vil være blandt branchens bedste?

Så lægger muligheden for dine fødder! Vi har lige nu en stilling, som entrepriseleder, hvor du sammen med dit hold af dygtige kolleger i vores kabel- og forsyningsafdeling, leverer gode projekter. Lige netop gode projekter er nøglen i vores forretning. For at levere gode projekter er vi afhængige af dygtige medarbejdere. Og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Foruden at drive egne sager, vil du – i samspil – med din afdelingsleder have fokus på at drive din egen faglige udvikling til næste niveau. Og det er uanset om du kommer fra en lignende stilling eller at du er ny i jobbet som entrepriseleder.

Du er en succes i jobbet inden for det første år, når du:

  • Varetager entrepriseledelsen på konkrete projekter inden for el-forsyning. Du er typisk involveret i 5-20 sager afhængig af størrelsen og kompleksiteten. Du er med fra planlægning til aflevering af projekterne, som typisk udføres for kunder som Radius, Energinet og Banedanmark.
  • Agerer det solide bindeled mellem projektledere og produktionsfolk på vores sager. Du tager dig selvstændigt af vores egenproduktion og sikrer fremdrift i projekterne, hvor du f.eks. også er ansvarlig for indsamling af ekstraarbejder og dokumentation.
  • Oparbejder kendskab til vores arbejdsprocesser og etablerer gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere.
  • Sætter retningen for din egen videre udvikling i samspil med din afdelingsleder Jakob Christian Høj.

Når vi tager et kig i krystalkuglen, er det tydeligt, at du fremadrettet er en stærk del af teamet, som løbende bidrager til at vi forbedrer vores arbejdsgange- og processer. Dine stærke resultater, gør at du efter 2-3 år i stillingen, så småt begynder din udvikling ind i rollen som projektleder, hvis det er det, som du brænder for.

Vi forestiller os at din rygsæk indeholder..

.. Erfaring fra anlægsprojekter, hvor du enten har erfaring som formand (og nu er klar til at tage det næste skridt) eller som entrepriseleder. Du kender vigtigheden af god projektstyring og god kommunikation. Man fornemmer tydeligt, at du ligesom os, brænder for at levere gode projekter og mon ikke, at du gerne vil være med til at udvikle vores team samtidig med dine egen faglige udvikling?

Du bliver en del af…

Entreprenørfirmaet Nordkysten er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.

Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.

Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.

Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Er du den entrepriseleder, som vi leder efter?

Tøv ikke med at give lyd fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send dit CV hurtigst muligt via nedenstående ansøgningslink. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.