Bilspecialisten Hovwdiaudi A/S

Butiksassisstent - Autoreservedele Viborg

Bilspecialisten Hovwdiaudi A/S

Indrykket 

Har du erfaring inden for autobranchen og har lyst til nye udfordringer?
Kan du godt lide at rådgive kunder om autoreservedele?

Så tilbyder vi et udfordrende og afvekslende fuldtidsjob som butiksassistent hos Hovwdiaudi på Vognmagervej i Viborg, hvor du får brug for al dit kendskab til reservedele - også til klassiske biler.

Din dagligdag kommer til at bestå af:

  • salg af autoreservedele til lokale privatkunder og mekanikere i butikken og via webshop
  • rådgivning og salg via telefon og mail til danske og skandinaviske kunder
  • pluk fra lager og klargøring af varer til forsendelse
  • lejlighedsvis deltagelse på messer og veteranbiltræf

Den bedste nye kollega:

  • kan lide at have travlt og være i stand til at have flere bolde i luften
  • har en fleksibel holdning til arbejdstider, da butikken har åbent mandag-fredag fra 08.00 17.00 og lørdag fra 09.00-14.00
  • er engageret ved at være positiv og have styr på detaljerne og ikke mindst sætter en ære i, at kunderne er tilfredse og gerne kommer igen, ...og er du oppe i årene, er du også meget velkommen

Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning via nedenstående ansøgningsknap ”Søg jobbet online”, senest den 20. juni 2021. Yderligere informationer om jobbet kan fås hos daglig leder Ricky Jacobsen på telefonnummer 8727 1034.


Hovwdiaudi A/S er datterselskab af JP Group-koncernen og sælger via butikken i Viborg samt internettet autoreservedele til alle bilmærker og med fokus på tyske samt klassiske dele. Kunderne er fortrinsvis danske grossister, mekanikere og private. JP Group A/S er en del af en større koncern med produktion, import og eksport af autoreservedele. Koncernen er beliggende i Viborg og har en årlig omsætning på 350 mio. kr. og 150 medarbejdere. Virksomheden kendetegnes ved fortagsomhed, købmandsskab, korte beslutningsveje, hjælpsomhed, stabilitet og et rart sted at være . Du kan læse mere på www.hovwdiaudi.dk og www.jpgroup.dk.