Er du vores nye servicemedarbejder?

Vi har netop indfriet vores nye kontor i Glostrup og alle kontorpladser er næsten bemandet. Men vi mangler en servicemedarbejder, som i dagligdagen sikrer, at vores kontor er omdrejningspunktet for en god og præsentabel arbejdsplads, hvor der er rart at komme for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Derfor er vi på udkig efter en servicemedarbejder, som vil tage ansvaret for at sikre, at vores kontor altid er i topform.

Dine primære opgaver vil være:

  • Tage imod gæster
  • Gøre klar til møder og efterfølgende afrydning
  • Klargøre frokost, herunder anretning og afrydning
  • Dagligdagsopgaver som at fylde/tømme opvasker, vande blomster og bestille kontorartikler
  • Daglig rengøring som at tømme skraldespande, rengøre toiletter og støvsuge/vaske gulve
  • Forefaldende opgaver, så du hele tiden er på forkant og sikrer, at kontoret understøtter og fungerer for alle dine kolleger

Arbejdstid

Arbejdstiden vil være mandag til fredag i tidsrummet 10.00-14.00, primært på vores kontor i Glostrup. Kørsel til vores kontor i Gilleleje kan forekomme. Ved receptioner og andre arrangementer kan der forekomme udvidet arbejdstider.

Om dig

Vi forestiller os, at du er et smilende og imødekommende væsen, som ved, hvad der skal til for at sikre at vores medarbejdere og gæster er glade for at komme på kontoret. Du er serviceminded til fingerspidserne og brænder for at gøre en positiv forskel i hverdagen. Det er desuden et must at du har kørekort.

Interesseret?

Hvis du kan se dig selv, som vores nye servicemedarbejder, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden, så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker, at besætte stillingen snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at sende en mail HR Business Partner Sarah Bykær på sab@nordkysten.dk

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder

bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet - vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.
Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.