TCM Group

Digital marketing manager til Svane Køkkenet og Tvis Køkkener

TCM Group Holstebro

Indrykket 

TCM Groups strategi er at forstærke positionen på det danske marked, og et af midlerne til det er en styrkelse af vores online tilstedeværelse. Derfor søger vi en stærk digital profil til en alsidig og spændende marketingstilling. Det store fokus er den digitale kunderejse for begge brands, hvor der skal videreudvikles og eksekveres på denne vigtige del.

Som digital marketing manager hos TCM Group bliver en af de primære opgaver at være med til at udvikle og vedligeholde vores websites (svane.com, tvis.com og tcmgroup.dk).

Det er vigtigt, at du har hands-on erfaring med SEO og eventuelt også SEO-tekster, da det er en vigtig opgave i denne stilling. Derudover er det en vigtig opgave at have tæt dialog med vores eksterne samarbejdspartnere (online marketing bureau og webbureau) i forhold til at kunne udvikle og planlægge marketingkampagner, forventningsafstemme KPI’er m.m.

Du vil også skulle styre produktionen og udviklingen af online bannere, bl.a. via et DCO-setup.

Din dagligdag vil således primært fokusere på digitale kanaler og bidrage til den digitale kunderejse for begge brands.

Stillingen refererer til kædecheferne for henholdsvis Svane Køkkenet og Tvis Køkkener. Der vil desuden være daglig dialog og sparring med de to marketingansvarlige.

Marketingafdelingen består desuden af en multimediedesigner og to kommunikationsmedarbejdere, som primært arbejder med SoMe og content.

KVALIFIKATIONER

Du har en relevant uddannelse suppleret med minimum 2 års erhvervserfaring, gerne fra en marketingafdeling i en virksomhed. Alternativt er du selvlært med flere års erfaring med ovenstående opgaver.

Du har erfaring fra dagligt arbejde i CMS-systemet Dynamic Web eller andet CMS-system hvor du kan vedligeholde og optimere.

Du er god til at kommunikere og kan formulere dig professionelt både på skrift og i tale. Det er vigtigt, at du kan håndtere 2 brands på forskellig vis.

Som person er du ambitiøs og god til at indgå i et team samt er god til at bygge og pleje relationer til kolleger, kunder, kædebutikker og samarbejdspartnere.

Du har det bedst med en afvekslende arbejdsdag, hvor tingene hele tiden udvikler sig.

MULIGHEDERNE

Vi tilbyder en spændende hverdag med mange udfordringer og en unik mulighed for at forøge dine kompetencer. Vi er et mindre team, der arbejder tæt sammen og skal lykkedes sammen. Der behøver ikke være langt fra tanke til handling.

Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Brand Manager, Tvis Køkkener Laila Brosbøl tlf. 9743 5200 / mail lbr@tmk.dk.

ER DU INTERESSERET

Så send din ansøgning og cv til HR-chef René Bitsch på job.administration@tcmgroup.dk.


OM TCM GROUP

TCM Group en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken-, bad- og opbevaringsløsninger med kvalitetsbrands som Svane Køkkenet og Tvis Køkkener.

Der er ca. 500 beskæftiget i TCM Group. Vi er en arbejdsplads i rivende udvikling, og vores omgangsform er præget af en uformel tone med respekt for hinanden. Det er dig, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Du kan læse mere på tcmgroup.dk.

TCM Group A/S, Skautrupvej 16, Tvis, 7500 Holstebro