Alexandra Instituttet A/S

Senior IT-projektleder med erfaring indenfor ekstern kundehåndtering

Alexandra Instituttet A/S Aarhus

Indrykket 

Brænder du for at gå forrest og lede projekter, og har du en ambition om at gøre en forskel for det danske samfund? Kan du navigere blandt eksterne kunder, og motiveres du af at lede dit team, så projekter lykkes? Og har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi med et stærkt innovations- og forretningsfokus udvikler fremtidens it-løsninger? Nu har du chancen for at arbejde med it-innovation på kanten af den nyeste teknologi og blive en central del af vores People, Technology and Business Lab i Aarhus. Du skal primært lede kommercielle projekter men evt. også forsknings- og innovationsprojekter, hvor der typisk er fokus på agilitet igennem tre aktivitetsspor: teknologi, brugere og forretning.

Vores Lab består af ca. 15 faglige eksperter inden for bl.a. forretningsudvikling, brugerinddragelse, antropologiske metoder, evaluering, procesfacilitering og projektledelse.

Vi er i øjeblikket i gang med at udbygge en gruppe af fagligt professionelle projektledere, som du vil blive en del af og bidrage til med din kommercielle erfaring fra projekter med eksterne kunder. Herigennem får du også muligheden for at bidrage med udvikling af virksomhedens best practice for projektledelse.

Vi er placeret centralt i IT-byen Katrinebjerg i Aarhus N. Du vil hurtigt få både ansvar og medindflydelse på opgaverne, men vi vil samtidig sørge for et veltilrettelagt on-boarding forløb som sikrer, at du kommer godt fra start.

Få en udfordrende og social hverdag i et højt fagligt miljø

Hos Alexandra Instituttet er du med til at gøre en forskel for samfundet idet du bliver ansat i en virksomhed der har til formål at udvikle og sprede ny teknologi til gavn for offentlige og private virksomheder i det danske samfund. Virksomheden består af højtuddannede, dygtige og engagerede personer, der alle er nogle af de bedste inden for deres felt. Hver dag kommer du til at arbejde med højtbegavede kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og udfordre. Du kommer til at være en del af et tværfagligt miljø, med mange forskellige kompetencer lige fra datalogi, antropologi, design og forretningsudvikling. Vi har mange eksterne samarbejdspartnere på tværs af private virksomheder, det offentlige og forskningsmiljøet.

Vi er en virksomhed der vægter det sociale højt. Du har en masse muligheder for at lære dine kolleger bedre at kende bl.a. i forbindelse med vores mange sociale og faglige arrangementer.

I jobbet vil dine ansvarsområder bl.a. omfatte:

 • Ledelse af kommercielle projekter, hvor du går forrest og sikrer at leverancerne bliver gennemført tilfredsstillende via løbende forventningsafstemning, kontraktstyring og professionel dialog med kunden.
 • Løbende ændringshåndtering samt afsluttende evaluering med mulighed for mersalg.
 • Lede og motivere projektteams med forskellige roller og baggrunde.
 • Være ansvarlig for, at projekterne gennemføres til rette tid, økonomi og kvalitet, herunder at overholde deadlines ifm. styregruppemøder og anden afrapportering.
 • Samarbejde bredt internt på tværs af organisatoriske skel og interessenter.

Om vores nye kollega

Vi forestiller os at du:

 • Har en akademisk uddannelsesbaggrund.
 • Har 5-10 års erfaring med agil projektledelse med fokus på leverancer til eksterne kunder.
 • Mestrer at koordinere samspillet mellem teknologi, brugere og forretning og skabe resultater i dette samspil.
 • Kan lede tværfaglige udviklingsteams og er god til at kommunikere og formidle et budskab.
 • Kan navigere i komplekse IT-projekter med mange stærke interessenter i et dynamisk og komplekst miljø.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Placering:

Dit daglige arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Aarhus, Åbogade 34, 8200 Aarhus N.

Din ansøgning:

Ansøgninger og samtaler vil blive behandlet løbende. Upload din ansøgning og CV og evt. eksamensbevis elektronisk via ansøgningsknappen nederst på siden gerne som én samlet zip fil med dit eget navn og ”” i navnet.

Du kan også sende din ansøgning og CV elektronisk til lene.h.mortensen@alexandra.dk

Hvis du bliver tilbudt stillingen, arkiverer vi din ansøgning til intern reference under hele ansættelsesforholdet. Hvis stillingen besættes til anden side, vil vi beholde din ansøgning i 6 måneder efter stillingen er besat, hvorefter den jævnfør persondataforordningen slettes fra vores systemer. Ønskes anden behandling af det uploadede, bedes dette angivet i det fremsendte.

Henvendelser om stillingen kan rettes til:

Jon Kragstrup, HR ansvarlig, mobil: 41741739. e-mail: jon.kragstrup@alexandra.dk


Om Alexandra Instituttet

Hos Alexandra Instituttet er du med til at udvikle avancerede og innovative it-løsninger med vores kunder. Vi har omkring 100 medarbejdere med forskellige baggrunde som dataloger, arkitekter, forretningsudviklere, antropologer, designere mv. Vores tværfaglighed er en styrke, som vi udnytter til at skabe innovative løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. Det gør vi ved at samtænke kommerciel relevans, den nyeste it-forskning og brugerinddragelse. Derfor er din faglige og personlige udvikling mindst lige så vigtig for os, som den er for dig.

Alexandra Instituttet har siden 1999 omsat it-forskning til nye produkter og services, som virksomheder kan tjene penge på, og som er brugbare for slutbrugerne. Samarbejdet inspirerer endvidere til ny forskning. Alexandra Instituttet er et GTS-institut (Godkendt Teknologisk Service), som arbejder med anvendelsesorienteret it-forskning og innovation. Læs mere på www.alexandra.dk

I Alexandra Instituttet tror vi på, at innovation fremmes ved, at vi har medarbejdere med mange forskellige baggrunde - det gælder det faglige men også i forhold til køn, religion, nationalitet og etnisk baggrund.