Nordheat Danmark A/S

Projektchef

Nordheat Danmark A/S Ringkøbing

Indrykket 

Søges til international vækstvirksomhed

Nordheat Danmarks A/S har specialiseret sig i turnkey-leverancer af alle former for vedvarende energiløsninger. Virksomheden udvikler og implementerer markedets bedste løsninger og fokuserer på en høj grad af kundetilfredshed gennem en effektiv support. Der satses på teknologiudvikling og leverancer af høj kvalitet, hvilket stiller krav til virksomhedens kompetencer.

Opgaver

I en central rolle i virksomheden får du ansvaret for effektivt at kunne gennemføre projekter til de økonomiske forventede resultater for os og ikke mindst for kunden.

Som Projektchef bliver du ansvarlig for et større udenlandsk projekt, hvorfor gode tekniske engelske sprogkompetencer er at foretrække. Dine arbejdsopgaver vil omfatte projektering, forhandling af tekniske løsninger med underleverandører, udarbejdelse af tidsplan og opfølgning, dokumentation, test og afprøvning samt kvalitets-og økonomistyring af projekterne.

Du bliver den ansvarlige for teknisk samt merkantil koordinering med den udenlandske kunde og dennes rådgivere. Ligeledes indebærer stillingen at projektchefen selvstændigt kan håndtere de tekniske og koordineringsmæssige udfordringer, der er i større tekniske projekter mellem leverandører og kunden.

I udviklingsfunktionen kommer du også til at arbejde med forskellige opgaver så som udvikling af nye elementer og komponenter, opdatering og videreudvikling af beregningsmodeller og designmetoder samt måling, simulering og test af anlæg i drift.

Der vil ligeledes blive arbejdsopgaver som teknisk salgssupport til vores Salgsdirektør.

Profilen

Uddannelsesmæssigt er du ingeniør (M), maskinmester eller tilsvarende, men det vægter også højt, hvis du har erfaring fra tilsvarende job inden for energi- og procesanlæg herunder forbrændingsanlæg.

Din teoretiske baggrund kombineret med din praktiske erfaring gør, at du kan omsætte teori til løsninger.

Du er struktureret, samvittighedsfuld og kvalitetsbevidst, sætter en ære i at gøre dit arbejde godt, har et godt overblik og er i besiddelse af et stort engagement og et højt energiniveau.

Jobbet er med udgangspunkt fra Ringkøbing.

Der må forventes rejsedage i forbindelse med projektinstallationer og projektmøder, hvor man som udgangspunkt er hjemme i weekender.

Tiltrædelse hurtigst muligt efter nærmere aftale. Da stillingen er en central rolle i virksomheden samt i høj grad indebærer frihed under ansvar, tilbydes gode ansættelsesvilkår i henhold til ansøgers kvalifikationer.

Ansøgning

Du ansøger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.

Kontakt ved spørgsmål til stillingen:

Kim Klinge/Projektdirektør
kk@nordheat.com
+45 30 86 10 50