Jobindex – søger for MAKEEN Energy
Kosan Crisplant a/s
 

Financial controller til international koncern med solid vækststrategi – Randers

NB: Kort ansøgningsfrist: onsdag den 12. maj 2021.

Du kan søge stillingen blot ved at vedhæfte CV.

 • Har du fagligheden og personligheden til at navigere i krydsfeltet mellem tørre tal og tillidsfulde relationer? Og vil du rejse 3-4 uger om året på globalt plan og møde forskellige kulturer?

”Vi leder efter en kollega, der er hjemme i det faglige men som samtidig kan spille en tæt rolle i forhold til vores datterselskaber rundt omkring i verden,” fortæller koncernregnskabschef Michael Schelde.

En international rolle

Som group financial controller får du en nøgleposition i forhold til daglig controlling og support af vores 23 datterselskaber, fordelt globalt i primært Asien, Europa samt Syd- og Nordamerika. Mere præcist spiller du en vigtig rolle inden for rådgivning og support af de lokale økonomiansvarlige, herunder omkring økonomiske forhold samt koncernens finansielle procedurer og politikker.

Du kommer derfor til at:

 • sikre høj kvalitet i økonomirapporteringerne i samarbejde med datterselskabernes økonomifunktioner, herunder løbende driftsopfølgning og gennemgang af afvigelsesforklaringer
 • være ansvarlig for udarbejdelse af koncerninterne afstemninger og faktureringer
 • deltage i budgetudarbejdelse for de enkelte selskaber og koncernen
 • deltage i udarbejdelse af måneds- og årsrapportering for koncernen
 • udarbejde koncernens transfer pricing-dokumentation.

”Det er en international stilling, hvor du kommer til at møde nye og anderledes kulturer og skabe gode relationer til vores datterselskaber. Og så bliver du en vigtig intern go-to-person, ligesom du er med i fremtidige ad hoc-projekter.” – Michael.

Et sammentømret team med høj faglighed

I Group Finance i Randers bliver du del af et kompetent og engageret team på 8 kolleger.

”Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af humor og engagement. Vi tager godt imod vores nye medarbejdere og leder dem igennem et grundigt introforløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og kan bidrage fagligt til vores fortsatte udvikling.” – Michael.

Lækker frokostordning, fitness og massage

Vi holder til i Randers, hvor der er gode til- og frakørelsesmuligheder via E45. Som en del af MAKEEN Energy støtter vi desuden op om mulighederne for din videreuddannelse. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder. Det inkluderer bl.a. pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende frokostbuffet, eget træningsrum og diverse tilbud inden for indkøb, fitness, massage o.a.

Erfaren controller med ambitioner

 • Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, fx HD, HA eller som cand.merc.aud., og en baggrund som revisor eller flere års erfaring som financial controller i en international virksomhed.
 • Du har kendskab til ERP-systemer og gode analytiske evner samt en god forretningsforståelse.
 • Du kan overskue store datamængder.
 • Du er i stand til at forholde dig spørgende og nysgerrigt til forskelligartede nationale regnskabsmæssige regler – og forstå hvordan de kan integreres på koncernniveau.
 • Du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Du skal være god til at skabe en tæt og tillidsfuld relation til dine kolleger i datterselskaberne. Og så er det vigtigt, at du har lyst til at samarbejde med kolleger med meget forskellig uddannelsesmæssig baggrund og kultur.” – Michael.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på 72 45 91 46. Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, hvis vi finder den rette kandidat, før annoncen udløber.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Sean Munk
Sean Munk
Rekrutteringskonsulent
Telefon
+45 7245 9146
Jobindex – Find din jobglæde