XDC Gruppen A/S

Microsoft Azure- og Microsoft 365-implementeringskonsulent

XDC Gruppen A/S Køge

Indrykket 

Brænder du for Microsoft-teknologier og forretningskritiske applikationer og kunne du tænke dig at tage ansvaret for den tekniske implementering hos XDC Gruppen A/S.

Du bliver som implementeringskonsulent hos XDC Gruppen A/S, drivkraften i implementering af IT-kundeløsninger såvel som interne udviklingsprojekter. Du får, sammen med IT-projektchefen og teamet, ansvaret for at analysere, designe og implementere løsningerne. Du står for tilrettelæggelse af implementeringen og sikrer at vi kommer godt i mål. Succeskriterierne er, at vores kunder er glade og at projekterne leveres i henhold til det aftalte grundlag samt er dokumenteret før overgang til drift. Du vil ligeledes have en central rolle i udviklingen af de nuværende og fremtidige løsninger som kan skabe værdi for vores kunder.

Din hverdag vil i varieret omfang bestå af:

  • Behovsafdækning, rådgivning, design og løsningsbeskrivelse sammen med KAM, IT-projektchef og kunder
  • Planlægning, implementering og migrering af Cloud-løsninger
  • Kvalitetssikre de tekniske leverancer i projekterne
  • Opfølgning og evaluering af projekterne
  • Deltage i den videre udvikling og optimering af løsninger og implementeringsforløb
  • Deltage i udvælgelse og test af nye produkter og løsninger
  • Undervisning og supervision af kunder i anvendelse af løsninger og produkter
  • Vidensdeling i forbindelse med overdragelse til drift

Implementeringskonsulenten refererer til IT-projektchefen.

Kundeorienteret konsulent med Microsoft Azure og Microsoft 365 erfaring

Den rette kandidat har en indgående teknisk forståelse samt erfaring med implementering og migrering af Cloud-løsninger hos kunder og er dygtig til at afdække kundens behov. Du ved hvordan man designer og opsætter stabile løsninger samt elsker udfordringer. Du drives af holde din viden ’up to date’ og udvikle dig i takt med de muligheder de nye teknologier giver.

Du evner at kommunikere på flere niveauer og du finder det nemt at tale med interessenterne om f.eks. Microsoft 365, Microsoft-servere, Sikkerhed, Windows-klienter, netværk m.m.

Du kan være autodidakt eller have en teoretisk teknisk IT-uddannelse som f.eks. datamatiker, datatekniker eller lignende, men vigtigst er, at du har indgående viden om Microsoft-teknologier.

Teamplayer

For os er din personlighed lige så vigtig som dine faglige kompetencer, så udover at brænde for IT, håber vi, at du også er en person der har nemt ved at skabe kontakt og en god teamplayer. Du trives med frihed under ansvar og sætter en ære i et godt stykke håndværk. Du er pragmatisk, men struktureret og har en analytisk fremgangsmåde så vi ikke drukner i kontroller. Du formår at kommunikere på en god måde med interessenterne således at projekterne altid bliver på sporet.

Arbejdssted og rejseaktivitet

Du får din daglige gang i vores egne nye lokaler i Køge. Vi forventer at du har egen bil således at du kan deltage i design-, implementerings- og sign-off møder o.l. hos kunderne.

Hvorfor blive en del af XDC Gruppen A/S?

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en fremadstormende og uformel IT-virksomhed. Du får inspirerende og fagligt kompetente kolleger der brænder for det de laver og mulighed for at skabe stor værdi for de kunder du hjælper. Du får i høj grad et selvstændigt job med indflydelse på udviklingen af virksomheden, kunderne og din tilrettelæggelse af din hverdag.

Vi tror på at en god arbejdsplads er fundamentet for glade medarbejdere, kunder og en sund forretning. Vi mener at en støttende og ærlig kultur er afgørende for en velfungerende arbejdsplads, hvor alle går det ekstra skridt for hinanden og kunderne. Vi går op i at have det godt og sjovt, så derfor har vi selvfølgelig madordning, sundhedssikring og julefrokost udover de løbende sociale arrangementer.

XDC Gruppen A/S

XDC Gruppen A/S leverer løsninger og services der sikrer velfungerende IT til virksomheder - nu og i fremtiden. Vi tilbyder løsninger indenfor IT-services og -hosting, print og dokumentløsninger samt AV-løsninger. Vi er ca. 50 medarbejdere.

Når kunderne overlader IT-opgaverne til os, skal de sikres en enestående oplevelse. Vi leverer ikke bare den bedste teknologi men skaber også den vigtige synergi mellem teknologien og vores dygtige medarbejdere. Vi kalder det: People and Technology in Synergy

Interesseret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du kontakte: Projektchef Tina Krøll, tlf.: 56 64 11 00 eller CTO Peter Enoch, tlf.: 56 64 11 00.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi venter gerne på den rette kandidat