Clever A/S

Clever søger en regnskabsassistent med mod på at forme fremtidens e-mobilitet

Clever A/S København

Indrykket 

Hos Clever sætter vi brugeren i førersædet og former fremtidens bæredygtige e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge og køre elbil.

Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Din opgave, sammen med resten af Clever, vil være at finde dem, engagere dem og forbinde os. Vil du med?

Vi søger en engageret og kompetent regnskabsassistent, som har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor det gode humør, den uformelle tone og det at hjælpe hinanden er en selvfølge.

Som regnskabsassistent i Clever vil du have en vigtig rolle i at sørge for at fakturere og servicere vores kunder.

Du vil komme tæt på forretningen, idet løsninger oftest skal drøftes med andre teams. Det er derfor nødvendigt, at du har en naturlig nysgerrighed og forståelse for vores forretning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Fakturering af kunder
 • Support af kunder på mail og telefon
 • Andre regnskabsmæssige opgaver

Vores forventninger til dig

Du har en stor interesse i at levere sublim service til vores kunder og er motiveret af at omsætte din viden og erfaring til værdi i forretningen.

Du er fuld af optimisme og har et højt energiniveau, da du vil indgå i en virksomhed, der består af dygtige og motiverede kollegaer, og hvor tempoet er højt. Du er en holdspiller, struktureret, selvstændig og løsningsorienteret. Ligeledes er du pålidelig, ansvarsbevidst, empatisk og trives ved at tænke i helheden i Clever.

Personlige kvalifikationer

 • Du trives med at arbejde i en virksomhed, hvor tempoet er højt og udviklingen er konstant
 • Du er serviceminded og hjælpsom over for kunder, partnere og kollegaer i Clever
 • Du formår at være åben og positiv, selv når tingene ikke går som forventet
 • Du er nysgerrig og opsøger naturligt den nødvendige viden
 • Du er struktureret, detaljeorienteret og selvstændig
 • Vi har en travl hverdag i Clever, så det er vigtigt, at du kan bevare roen og overblikket i en dynamisk hverdag

Din baggrund

 • Vi forestiller os, at du har en relevant faglig baggrund inden for bogholderi og regnskab
 • Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling
 • Du er vant til at begå dig i ERP-systemer og Microsoft Office-pakken

Clever tilbyder

Du får vist stor frihed og tillid under ansvar og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og systemer i et dynamisk og agilt miljø.

Clever er mere end blot et navn. Når du er en del af Clever, er du en del af en lysere og mere bæredygtig fremtid. En fremtid der baner vejen for vores nye e-mobilitet, så kom og vær med til at sætte dit aftryk på vores fælles fremtid.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på www.clever.dk/velkommen.

Kontakt

Send din ansøgning til job@clever.dk – vi vil løbende kalde ind til samtaler. Du er velkommen til at kontakte Tenna Kreipke på 52 19 08 34, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om stillingen. Vil du høre status på processen, er du velkommen til at kontakte Christina Lyse på 52 10 08 05.