Saxe Hansen A/S

Konstruktør

Saxe Hansen A/S Langå

Indrykket 

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor konstruktion af robotter og maskinanlæg udfordres?

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en konstruktør med baggrund som smed, montør, tekniker, produktionsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

OM JOBBET

Vores produkter er overvejende robotanlæg til plastindustrien, typisk bestående af 6-aksede robotløsninger, Co-Bots og lineære servorobotter.

Som konstruktør skal du i samarbejde med vores montører, el-konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.

Du har stor interesse for udvikling, design og vedligehold af automations- og produktionsløsninger og besidder en del års praktisk erfaring indenfor elektriske konstruktioner af maskiner. Kendskab til Maskindirektivet og standarder indenfor maskinsikkerhed er ønskeligt.

Når du ikke konstruerer, så vil du skulle være med til at styre projektet i samarbejde med vores projektledere. Du vil have ansvar for at få dele til anlæggene bestilt og leveret til tiden.

Jobbet henvender sig både til dig som konstruktør, projektleder og dig som kan varetage begge opgaver.

I forbindelse med projektering og aflevering af projekterne til produktionen, vil der i et vist omfang forekomme udlandsrejser. Du skal således beherske dansk og engelsk i skrift og tale.

Du skal være skarp i SolidWorks og have godt kendskab til Office pakken og eventuelt MS project.

PERSONLIGE EGENSKABER

Du har øje for detaljer og er i stand til at skabe dig overblik for opgaverne som sikrer, at vores anlæg bliver konstrueret i henhold til specifikationerne fra kunden og med fokus på kvalitet. Det er vigtigt, at du kan tage selvstændige beslutninger om design af anlæggene.

Du arbejder struktureret, selvstændigt og kan håndtere til tider pressede situationer. Vi lægger vægt på, at du afleverer tingene i ordentlig stand.

VI TILBYDER

Du får ansvar og udfordringer i en automationsafdeling, hvor alle nyder det uformelle miljø med højt til loftet og plads til god humor. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Selvfølgelig får du fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og dit cv via "Søg jobbet online" nedenfor.

For yderligere information kontakt:

Morten Møller (Site Manager):
Mail: mm@saxe.group.com
Telefon: +45 2096 0760

Kasper Baastrup Haun (CTO):

Mail: kbh@saxe-group.com
Telefon: +45 2851 8590

Vi ser frem til at høre fra dig.