Brikk Gruppen ApS

Ejendomsmægler til Aarhus/Østjylland søges af voksende ejendomsmægler-virksomhed

Brikk Gruppen ApS

Indrykket 

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Aarhus/Østjylland, der kan indgå i vores erfarne team.

Brikk er en ny innovativ ejendomsmægler-virksomhed, som vil revolutionere måden hvorpå boliger bliver solgt. Vores mål er at gøre op med en dårlig oplevelse for boligsælgere og alt for høje salærer. Vi vil gøre det at sælge en bolig langt lettere og langt mere gennemsigtigt. Det gør ved via vores innovative teknologi og kontrolcenter, Brikk Hub. Brikk Hub gør arbejdet lettere for både købere, sælgere og vores ejendomsmæglere. Dog er personlig service alfa omega for os og vi har et stærkt ønske om at bibeholde den personlige service fra dygtige mæglere.

Virksomheden er rivende udvikling, og vi oplever stigende efterspørgsel efter vores nytænkende tilgang til boligsalg. Ambitionerne er store, og målet er at blive den største og bedst anmeldte ejendomsmægler i Danmark. For at imødekomme aktivitetsniveauet med stigende salgsvurderinger, søger vi en ejendomsmægler med stærk erfaring med både salg og kommission til Aarhus/Østjylland.

Arbejdet hos Brikk er anderledes fordi du tilrettelægger din egen hverdag samtidigt med at du har et erfarent hold at læne dig opad. Vi har selvfølgelig en forventning om at vores mæglere arbejder hårdt for at opnå gode resultater og glade kunder, men har også en holding til at de bedst tilrettelægger deres egen arbejdstid. Det er også derfor at mange af vores ejendomsmæglere er tidligere indehavere eller ledere.

Dine arbejdsopgaver

Vi mener at vores ejendomsmæglere skal gøre det de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk og vi vægter dette højt og søger en ejendomsmægler som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for mere ansvar samt ledelse. Desuden er der tale om et job hvor vi lader dig gøre det du er bedst til og hvor vi tager os af resten.

Hvad vi søger:

 • Som person er du engageret, udadvendt, serviceminded, har stort overblik og gode samarbejdsevner
 • Du hviler i dig selv og er drevet af ønsket om succes. Du forstår at arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt i din hverdag, og kan begå dig over for alle mennesker
 • Du har integritet. Vi søger ikke pistolsælgere.
 • Du har erfaring inden for salg og med at kommissionere fast ejendom. Vi forventer, at du kan dokumentere gode kommissionsresultater og har bevist, at du kan gøre en forskel som ejendomsmægler eller sælger.
 • Du er positivt anlagt og lader dette skinne igennem i dit arbejde
 • Erfaring med salg og kommission er et krav og ansøgere uden denne erfaring vil ikke blive taget i betragtning

Hvad vi tilbyder:

 • En meget attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder (vi har flere tidligere indehavere om bord).
 • Et job i en hurtigt voksende virksomhed med store ambitioner
 • Et job i en af danmarks bedst anmeldte ejendomsmæglere
 • Et job og en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar, arbejde selvstændigt og gøre en forskel for dig selv og for virksomheden.
 • En job og en virksomhed, hvor du forventes at være en aktiv del af udviklingen af virksomheden.
 • En virksomhed, hvor der er mulig for at udvikle sig i mange retninger.
 • Et unikt produkt og service, der står i skarp kontrast til den traditionelle branche hvor vi giver kunderne langt mere for langt mindre.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Sebastian Beres på sebastian@brikk.dk. Du kan desuden læse mere om Brikk på www.brikk.dk.

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og der ansøges ved at sende et CV og en sætning eller to om hvorfor lige dette job er noget for dig.