Better Energy

Teknisk designer eller Bygningskonstruktør

Better Energy Sønderborg

Indrykket 

Better Energy er en international virksomhed inden for vedvarende energi, der skaber ny grøn energi. Den grønne omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder kan kun opnås ved at tilføre ny vedvarende energi til vores energiforsyning. I Better Energy er vi fast besluttet på at drive forandringen og hjælpe virksomheder, byer og lande med at vælge ny grøn energi på en måde, der tilfører ny grøn energi til energiforsyningen. Vi designer, udvikler, konstruerer, finansierer, opfører, driver og ejer vores egne storskala PV solcelleanlæg i Danmark og i udlandet.   

I Better Energy, skal du være indstillet på at drive forandringen og gøre en væsentlig forskel. Du deler vores drive og engagement, og du synes, at tanken om at blive en del af en virksomhed, der er bredt fagligt funderet, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger og uddannelsesmæssig baggrund, lyder spændende. Du er som os andre passioneret omkring dit arbejde, og du deler vores vision om at skabe en bæredygtig fremtid. Du er ambitiøs og motiveres af at arbejde sammen med andre talentfulde og engagerede kollegaer.  

Vi søger lige nu en kollega til vores Technology & Solutions team i Sønderborg. 

Måske er du Teknisk designer eller Bygningskonstruktør? Har du ovenikøbet gode sociale kompetencer, der kan være med til at sikre en høj standard og solid faglig fundering af vores tekniske løsninger? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Dit team 

Du bliver en del af et stærkt designteam, hvor du vil være med til at tage ansvar for udviklingen af større projekter. Du vil skulle opretholde et driftssikkert produkt til kommercielle og industrielle PV solcellesystemer, samtidig med at du løbende bidrager til at forbedre kvaliteten af vores produkter og løsninger.

Du trives med ansvar, har det godt med præcisionsarbejde og har en god fornemmelse for, hvad der haster. Du er fagligt velfunderet og velorganiseret. Du sætter en ære i at supportere dit team og bringe dine evner i spil til fordel for hele teamet. Du har et ønske om at skabe positive og produktive relationer til dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Vi har en dynamisk arbejdskultur med korte beslutningsprocesser, så du vil få mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver og ansvarsområder. For at være en succes i stillingen skal du kunne overholde deadlines og kunne bruge de tilgængelige værktøjer.

Om dig

Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent eller bygningskonstruktør. Herudover har du følgende 

 • Fem års erfaring med at designe i AutoCAD 
 • Erfaring med design af PV er en fordel, men ikke et krav
 • 3D design i AutoCAD er en fordel 
 • Kendskab til danske Byggeforskrifter 
 • Kendskab til elektroteknikarbejde og forståelse for konstruktionsfaserne vil blive betragtet som en fordel 

Eftersom vi har stor fokus på mennesker i Better Energy, tænker vi, at du vil passe bedst ind i teamet, hvis du kan svare ja til, at du:

 • Er nysgerrig, når det gælder designdetaljer 
 • Er selvstændig og proaktiv 
 • Er kendt for din positive energi 
 • Er professionel og omhyggelig 
 • Evner at samarbejde med andre hen mod et fælles mål 
 • Er stærk på engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.

Listen er lang! Hvis du ikke kan svare ja til alle udsagnene men stadig tænker, at du vil være et fantastisk match, så søg stillingen – overbevis os. 

Fordele for dig 

Ja, du vil få en god frokostordning, privat sundhedsforsikring og en IT-ordning. Ud over det får du også: 

 • Et varieret job med mange forskellige opgaver inden for moderne projektledelse og design af PV solcelleanlæg.  
 • Mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, der rent faktisk driver den grønne omstilling i Danmark og på internationalt plan. 
 • Et sjovt, spændende og varieret job – spørg hvem som helst i Better Energy og de vil svare, at der også er gode muligheder for at udvikle sig fagligt. 
 • Imødekommende og dygtige kollegaer, der elsker at have det sjovt sammen, i særdeleshed i forbindelse med vores sociale arrangementer. 

Sådan rekrutterer vi 

Vi ved, at det er mennesker, der gør forskellen. At have de rigtige færdigheder er kun en del af hele billedet. Vi er på udkig efter en, der passer ind i vores arbejdskultur. Derfor er vi meget grundige, når vi forsøger at finde det bedste match for både dig og Better Energy. Hvis du har lyst til at anvende dine færdigheder og talenter på virkelig at gøre en forskel, så send os dit CV og din ansøgning via linket nedenfor.   

Da det er afgørende for os at finde den rette kandidat, kører vi en løbende rekrutteringsproces. Vi lukker for flere ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.   

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Henriette Heise,  hhh@betterenergy.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du med fordel kontakte Lea Dissing, lad@betterenergy.dk eller pr. tlf. +45 20 71 78 38.