Jobindex – søger for IPES A/S
IPES A/S
 

Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Så er du muligvis vores nye applikationskonsulent, som kan formidle fordelene ved porteføljen af PLM og udviklingssoftware fra Dassault Systèmes.

Velkommen til IPES

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Til denne opgave leder vi nu efter dig, som vil blive trænet og certificeret i bl.a. 3DEXPERIENCE og CATIA. Og på vores lokationer i Aarhus og Hørsholm får du i alt 10 erfarne kolleger, som hjælper dig godt på vej. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus.

Hjælp kunderne fra idé til færdigt produkt

Efter din oplæring bliver du applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år. Mere præcist bliver det din opgave at:

 • samarbejde med sælgere om at gennemføre evaluerings- og implementeringsprojekter af applikationsløsninger fra Dassault Systèmes hos nuværende og nye kunder
 • arbejde med forbedringer af PLM- og udviklingsprocesser hos kunder i form af workshops og uddannelse
 • deltage som konsulent i konkrete produktudviklings- og automationsopgaver
 • udarbejde planer for migrering af kunder til en ny platform, herunder at nedbryde større projekter i arbejdspakker
 • vejlede om best-practice i konkrete udviklingsprojekter
  "Jobbet er din mulighed for at få en stor indflydelse og gøre en forskel for produktionsvirksomheder i Danmark,” fortæller CEO Henrik Bøgelund.

Den nyeste teknologi og gode forhold

Selvom du allerede har nogle år på bagen, så tør vi godt love, at vi kan gøre dig endnu dygtigere. Du vil arbejde med noget af verdens førende teknologi og blive specialiseret i PLM-løsninger fra Dassault Systèmes, men du vil også kunne lære fra dine dygtige kolleger. Derudover tilbyder vi også:

 • en konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sygeforsikring og overskudsdeling
 • fleksibilitet til at planlægge dine egne dage
 • en nøglerolle i en mindre virksomhed med en stor kontaktflade til det danske erhvervsliv

Du trives med konsulenthatten på

Vi leder efter dig, som er udadvendt og dygtig til at formidle din tekniske viden – både på kundemødet hvor du præsenterer vores løsninger og workshoppen, hvor du uddanner kunderne. Du har lyst til kontinuerligt at holde dig opdateret på den nyeste viden, så du altid kan være den bedste på dit felt.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har en ingeniøruddannelse inden for produktion, mekanik eller konstruktion
 • kender til PLM gerne fra en fremstillingsvirksomhed eller fra et konsulenthus
 • kan anskueliggøre komplekse problemstillinger på en simpel måde
 • taler og skriver dansk og engelsk

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 72 45 90 05.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 13. november 2020. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om IPES A/S

IPES forhandler og implementerer førende softwareløsninger indenfor produktudvikling, simulering og produktion til danske virksomheder. Vi tilbyder løsninger, der dækker de væsentligste discipliner inden for konstruktion, beregning, simulering og verifikation. Desuden ønsker vi at give dig den bedst mulige rådgivning med hensyn til ovennævnte områder i relation til din virksomheds processer og arbejdsmetoder inden for 3D Engineering software.

Kontaktperson

Jens Fog
Rekrutteringskonsulent
Jens Fog
Telefon
+45 7245 9005
Jobindex – Find din jobglæde